Cancan

Cum arată mama lui Toto Dumitrescu. Letiția Badea a fost model, iar starul i-a moștenit trăsăturile unice

Publicat: 02 nov. 2020
toto dumitrescu fumeaza
Letiția Badea este și astăzi la fel de frumoasa ca în tinerețe, ea fiind în trecut un cunoscut model în țară

Chiar daca toată lumea îl știe pe Ilie Dumitrescu, putini stiu cum arată mama lui Toto Dumitrescu. Letiția Badea este și astăzi la fel de frumoasă ca în tinerețe, ea fiind în trecut un cunoscut model în țară.

Denumită cândva Monica Bellucci de România, mama lui Toto Dumitrescu, participant la show-ul Te cunosc de undeva, este de o frumusețe răpitoare la 48 de ani. Letiția Badea a rămas la fel de cuceritoare că în tinerețe, pe vremea când era model

Cum arată mama lui Toto Dumitrescu

Una dintre cele mai cunoscute soții ale lui Ilie Dumitrescu a fost Letiția Badea. Anii au trecut peste Letiția fără să lase urme, Toto Dumitrescu se poate mândri cu o mamă extrem de frumoasă pentru care timpul pare să fi stat în loc.

Cunoscutul model a avut un mariaj cu Ilie Dumitrescu, alături de care a dat viață tânărului actor Toto Dumitrescu. Letiția a fost căsătorită cu fostul mare fotbalist vreme de 14 ani, până în 2007, răstimp în care au venit pe lume cei doi copii ai cuplului, Toto și Mayra.

Mama lui Toto a fost dintotdeauna una din marile frumuseți care a fulgerat Capitala, aceasta defilând că model în anii 90 și 2000 pentru Zină Dumitrescu, Venera Arapu sau Janine Sârbu, potrivit Viva.ro

Toto Dumitrescu, concurent la Te cunosc de undeva!

În acest sezon al emisiunii de la Antena 1, participa și cunoscutul fiu al lui Ilie Dumitrecsu. Toto Dumitresu a scris istorie cu interpetarea marelui Frank Sinatra, pe scena Te cunosc de undeva! Juriul a fost extrem de uimit de prestația concurentului, care a adus aplauze și încântare pentru toți participanții emisiunii.

Ozana Barabncea îl ia în brațe pe Toto după interpretarea fenomenală pe care a avut-o!

Momentul artistic a fost complet: voce, atitudine și prezență scenică. Toto a fost extrem de carismatic și a impresionat prin măiestria talentului său.

Toto Dumitrescu a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan. Tânărul de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

În noaptea de 4/5 septembrie a.c., începând cu ora 23.00, polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe principale artere din municipiul București pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența substanțelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 121 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 81.900 lei și au fost reținute 29 permise de conducere după cum urmează:
-18 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice;
-5 pentru infracțiunile constatate;
-6 pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au întocmit 5 dosare penale:

2 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice

2 conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive

1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat
Adauga un comentariu