Cancan ultimă oră

Cum arată Monica Gabor după ce a renunțat la viața publică

Publicat: 03 nov. 2020
Colaj poze Monica Gabor
Colaj poze Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, se simte foarte bine în SUA. Recent, bruneta a realizat un pictorial senzațional în care fericirea i se citește pe față.

Recent, românca a fost protagonista unei ședințe foto realizate de Viktorija Pashuta, cunoscut fotograf de modă, regizor de film și redactor șef al publicației Basic Magazine. Imaginile au apărut pe pagina de Instagram a fotografului.

Vedeta are acum 32 de ani și a dat-o uitării pe femeia care în adolescență ajungea de la Bacău în vila de la Izvorani. Monica pare să se fi maturizat și s-a transformat într-o femeie matură, fără legătură cu adolescenta zbuciumată plecată din Bacău, un oraș de care n-o mai leagă aproape nimic după moartea tatălui ei.

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn

Dacă până acum câțiva ani se număra printre cei mai bogați oameni din România, Irinel Columbeanu a ajuns, în prezent, la sapă de lemn. Afaceristul din Izvorani a pierdut absolut tot ceea ce avea pe numele său, după ce băncile au pus sechestru pe averea pe care o deținea.

A rămas și fără vila luxoasă din Izvorani, motiv pentru care a fost nevoit să se mute cu chirie, într-un apartament modest, cu două camere, din cartierul rezidențial Cosmopolis din Capitală. Mai mult, mașinile de lux au devenit doar o amintire pentru Irinel, care acum circulă cu un autoturism ce valorează 6.000 de euro.

“N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă”, a spus acesta, în urmă cu ceva timp.

Comentarii
Adauga un comentariu