Actualitate

Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Prima fotografie cu piatra funerară

Publicat: 25 sept. 2022
Cum arată mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Prima fotografie cu piatra funerară
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost înmormântată luni, alături de soţul ei, Prinţul Philip, la Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor

În cursul zilei de sâmbătă, 24 septembrie, Palatul Buckingham a publicat prima fotografie cu noua piatră funerară de la locul unde a fost înmormântată Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată cum arată mormântul Majestății Sale!

Cum arată mormântul Reginei Elisabeta. Prima fotografie cu piatra funerară

Pe contul de Twitter The Royal Family a fost postată o fotografie cu mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, dar și un mesaj despre piatra funerară care se află în Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor.

„O piatră funerară a fost plasată în Capela Memorială Regele George VI, ca urmare a înmormântării Majestăţii Sale Regina Elisabeta. Capela Memorială Regele George VI se află în interiorul Capelei St. George, Windsor”, se arată pe contul de Twitter The Royal Family.

Pe piatra din marmură neagră belgiană sunt trecute următoarele: Regina Elisabeta a II-a (1926-2022), prinţul consort Philip (1921-2021), dar şi părinţii Reginei Elisabeta a II-a, Regele George VI (1895-1952) şi Regina mamă Elisabeta (1900-2002).

Când se poate vizita capela unde se află mormântul Majestății Sale

Noua piatră funerară de la mormântul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii o înlocuieşte pe cea care le era dedicată Regelui George VI şi Reginei mamă. Potrivit BBC, Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor va fi deschisă publicului începând de joi, cu excepţia zilelor de duminică. La capelă pot merge persoanele care au cumpărat bilete pentru a vizita Castelul Windsor. Un bilet costă 28.50 lire sterline în zilele de sâmbătă şi 26.50 lire sterline în celelalate zile ale săptămânii.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost înmormântată luni, alături de soţul ei, Prinţul Philip, la Capela Memorială Regele George VI de la Castelul Windsor.
Adauga un comentariu