Cancan

Cum arată nouă iubită a lui Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1, nu se mai ascunde

Publicat: 23 sept. 2020
Cum arată nouă iubită a lui Răzvan Simion
Razvan Simion nu se mai ascunde. Acesta a iesit in oras cu noua cucerire

După despărţirea de Lidia Buble, matinalul de la Antena 1 a trecut la un nou capitol în viaţa personală. Răzvan se pare că şi-a refăcut viaţa, nouă cucerire fiind o tânără brunetă extrem de frumoasă. Chiar şi aşa, puţin ştiu cum arată nouă iubită a lui Răzvan Simion.

Cum arată nouă iubită a lui Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1, nu se mai ascunde

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit de câteva luni, după o relaţie care s-a întins nu mai bine de cinci ani. Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” are, acum, motive de bucurie: nouă iubita i le oferă! Cei doi au ieşit în oraş, alături de mai mulţi prieteni, iar iubita lui Răzvan arata spectaculos. E şatena, cu părul lung, trăsături sexy. Complet! Imaginea urcată pe reţelele de socializare e uşor neclară, dar se vede, totuşi, că bruneta e ”marfă”.

Cum s-au despărţit Lidia Buble şi Răzvan Simion

În urmă cu mai bine de trei luni, Răzvan Simion anunţa despărţirea de Lidia Buble. Pe reţelele de socializare, prezentatorul de la „Neatza” poştă un mesaj trist, cu privire la faptul că drumul lui se desparte de cel al Lidiei. Mai mult, Răzvan Simion a punctat că Lidia este cea dezamăgită şi, prin despărţirea lor, artistă îşi va regăsi liniştea şi fericirea.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept”, a scris Răzvan Simion, în momentul în care a anunţat despărţirea de Lidia Buble.

Lidia Buble încă suferă după despărţirea de Răzvan Simion

Pe Instagram, Lidia Buble a punctat că toate piesele pe care le-a lansat, de-a lungul timpului, au oglindit lucruri din viaţa ei.

Uşor nostalgică, Lidia Buble a dat de înţeles că nu s-a vindecat, încă, de ruptură de Răzvan Simion.

„Dacă aţi şti voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio şi nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puţin şi se lansează piesă, abia aştept. Tema clipului este diferită faţă de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reuşesc să ajung la sufletele voastre şi când pot să transmit emoţie. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătura cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiţi”, a spus Lidia Buble.

Adauga un comentariu