Cancan

Cum arată Oana Radu în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme! E de nerecunoscut: ‘Transformarea mea a luat sfârșit’

Publicat: 11 aug. 2020
Cum arată Oana Radu în costum de baie
Cum arată Oana Radu în costum de baie

Cum arată Oana Radu în costum de baie. Cântăreața Oana Radu și-a luat prin surprindere fanii din mediul online. Vedeta a slăbit spectaculos în ultima perioadă de timp.

De-a lungul vremiii, Oana Radu s-a luptat cu kilogramele în plus. A slăbit, s-a îngrășat, dar acum a slăbit din nou și arată extraordinar de bine.

Cum arată Oana Radu în costum de baie

Aceasta a avut 75 de kilograme, iar în prezent a ajuns să cântărească 57 de kilograme. A dat jos aproape 20 de kilograme, iar transformarea prin care a trecut este mai mult decât evidentă.

”Haterii vor spune că e photoshop hahahaha ! Transformarea mea a luat sfârșit ! În aceste poze mă vedeți pe mine, la 57 de kilograme, de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa în această seară ! Aceasta este una muuuuult mai ușoară decât prima! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericită ! Așa arăt eu acum!

De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă ! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau să îi mulțumesc evident și lui @cătălin_dobrescu6 pentru susținere și ajutor! Va mulțumesc și vouă pentru toate mesajele, și mult spor în tot ceea ce faceți! Baftă cu nouă dietă!”, a scxris Oana Radu pe contul său de socializare.

Oana Radu pregătește de cununie

Cântăreața Oana Radu se pregătește să facă cununia civilă cu iubitul ei, Cătălin Dobrescu.

Anul trecut, Oana Radu a trăit momente cumplite după ce fostul ei iubit a fost incendiat și a murit. Acum, cântăreața și-a găsit fericirea alături de Cătălin Dobrescu, cu care vrea să-și unească destinul. Oana Radu a fost cerută de soție în urmă cu câteva luni, iar acum cei doi se pregătesc de căsătorie.

„M-a cerut de câteva luni. Eram într-o stare de șoc, dar nu pentru că nu aș fi vrut. Anul acesta facem cununia civilă, o s-o facem în august, la Craiova, într-un loc foarte frumos cu piscină. O să fie foarte mulți invitați, dar trebuie să selectăm. După 1 august vom vedea ce s-a întâmpla”, a declarat Oana Radu la o emisiune de televiziune.

Fostul iubit al Oanei Radu, incendiat în scara unui bloc

Alin Mihai Suflea a fost incendiat de un vecin într-un bloc din Craiova pe 13 august 2019. În urma incidentului teribil, pompierii au intervenit ca să stingă focul pus intenționat de Răzvan Ionuţ Drăghici (32 de ani), care a stropit mai mulţi vecini cu benzină înainte să incendieze scara de bloc. Fostul iubit al Oanei Radu se afla în orașul natal ca să își susțină lucrarea de licenţă. Conform anchetatorilor, autorul înfiorătoarei fapte era cunoscut cu probleme psihice grave şi se afla în libertate datorită părinţilor săi, care l-ar fi scos din spital pe semnătură.

Alin Mihai Suflea a murit 7 septembrie 2019 pe un pat din Spitalul Floreasca din București. El avea arsuri foarte grave pe 75% din suprafața corpului. În urma atacului înfiorător a fost rănită și mama lui, însă arsurile pe care le-a avut nu i-au pus viața în pericol.

Adauga un comentariu