Cancan ultimă oră

Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit spectaculos

Publicat: 28 aug. 2020

Cum arată Oana Roman în costum de baie? Vedeta a slăbit spectaculos! Ce părere are vedeta despre felul în care arată acum? Oana Roman a slăbit enorm de mult, iar asta nu poate decât să ne bucure. Vedeta arată atât de bine, încât nici ea nu se recunoaște în momentul în care se privește în oglindă. Cu ajutorul unei alimentații sănătoase, dar mai ales, al unui stil de viață echilibrat, a câștigat lupta cu kilogramele în plus.

Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit spectaculos?

De mai bine de câteva zile, fiica Mioarei Roman se află la mare, alături de fiica sa. Și după ce a slăbit atât de mult, era și păcat să țină o așa siluetă ascunsă, nu-i așa? Zis și făcut! Oana s-a fotografiat în costum de baie și a postat fotografia pe rețelele de socializare, însoțită, desigur, de un mesaj.

Chiar dacă acum arată super bine și toată lumea o laudă, vedeta nu se consideră perfectă și nici nu-și dorește asta. Este împăcată cu ea, sănătoasă și fericită și trăiește după propriile reguli, ignornând gurile rele și speculațiile apărute la adresa ei.

Face doar ceea ce simte și consideră că asta este, de fapt, cel mai important lucru! Bravo, Oana! Așa da!

”Nu sunt perfecta dar nici nu mi doresc asta. Am 44 de ani si sunt sănătoasă , sunt împăcată cu mine si nu trăiesc dupa regulile si dorințele nimănui. Fac doar cum simt si daca prin ce fac reusesc sa fiu exemplu altora, e bine. Daca nu, eu tot pe drumul meu merg.”, a scris vedeta.

Oana Roman a vorbit despre operaţia de slăbire. A spus tot adevărul

Oana Roman a vorbit despre operaţia de slăbire după ce a slăbit foarte mullt. Internauţii au acuzat-o ca a apelat la operaţie, iar Oana a vrut să lămurească odată pentru totdeauna situaţia. Sătulă de critici aceasta a arătat cum a reuşit să piardă în mod natural kilogramele în plus.

Oana Roman a vorbit despre operaţia de slăbire

În doar opt luni, Oana Roman a reuşit o remodelare de invidiat a corpului săi. Fără să apeleze la o operaţie de slăbire însă cu un adevărat tur de forţă, Oana a reuşit să câştige lupta cu kilogramele în plus.

Dragii mei, azi vă prezint un filmuleț scurt în care vă explic în detaliu ce fel de proceduri de remodelare corporală am făcut. Aceste proceduri m-au ajutat să slăbesc 14 cm în șolduri, 12 cm în talie și 12 la bust, din luna noiembrie 2019 până în luna iunie 2020”, a povestit Oana, într-un filmuleț urcat pe Instagram și în care arată cum a lucrat în această perioadă.

Oana Roman a vorbit despre operaţia de slăbire. Cum a apărut pe plajă

La numai câteva zile, Oana Roman avea să se prezinte, pe o plajă, acolo unde a mers într-o vacanță cu fetița ei.

”Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta. Am 44 de ani şi sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine şi nu trăiesc după regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ce fac reușesc să fiu exemplu altora, e bine. Dacă nu, eu tot pe drumul meu merg”, a scris Oana în dreptul fotografiei.

”Wow, ce schimbare, ești în cea mai bună formă a ta fizică de până acum, felicitări, Oana pentru voința și determinarea!”, ”Bravo, Oana! Te admir mult pt felul tău de a fi!”, ”Ești o frumoasă și îmi place mult cum ai slăbit! Te invidiez, sincer, pentru ambiția pe care o ai, mie îmi lipsește cu desăvârșire. Felicitări”, ”Arăți nemaipomenit oricum, hai să trăim după alte principii, mai bune și mai sănătoase. Mai bine naturală decât perfectă jonglând cu intervențiile! Numai bine!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Oana Roman a trecut printr-o transformare de senzație

„Da. Se poate. Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și că pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură

După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporală și mâncare puțină, dar din toate”, a spus Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman a încadrat acest an ca fiind unul dintre cei mai buni ani din viața sa, în ciudat faptului că s-a despărțit de Marius Elisei, pentru că a reușit să se mute în casa mult visată, cumpărată la un preț mic.

„A fost un an bun, eu nu îl văd ca pe un an greu. A fost un an foarte bun, pentru că mi-am găsit o casă extraordinar de frumoasă, a fost o schimbare la care nici nu visam. Am avut un noroc foarte mare de la Dumnezeu că ne-am găsit această casă absolut minunată, pe care am luat-o la un preţ nesperat de bun. A fost o schimbare extrem de pozitivă pentru noi, mai ales că perioada de izolare ne-a prins în casă nouă, cu grădină mare. Ne-a fost mult mai uşor.”, a declarat Oana într-un interviu exclusiv pentru OK Magazine.

Adauga un comentariu