Magazin

Cum arata Oana Roman la 20 de ani! Era foarte slaba! Imagine rara facuta publica astazi

Publicat: 01 apr. 2019
1

Oana Roman a avut parte de momente grele in viata ei, insa a reusit sa treaca peste ele, iar acum se bucura de o familie frumoasa impreuna cu sotul ei, Marius Elisei, si fiica lor, Izabela. Vedeta a distribuit pe Internet o imagine veche, de pe vremea cand avea doar 20 de ani, alaturi de tatal ei. Fiica lui Petre Roman a anuntat pe toata lumea ca peste doua saptamani va organiza o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, cand va implini 43 de ani. „Eu, pe la 20 de ani! Anul asta fac 43. Nu stiu cum a trecut timpul, anii, tineretea! Voi face un party special, de ziua mea, care este peste 2 saptamani. 43 de ani, 30 de ani de cand viata mea s-a schimbat odata cu Revolutia, si 20 de ani de cand muncesc! Sper sa-mi iasa tot ce mi-am propus!”, a scris Oana Roman pe contul sau de Instagram.

Mioara Roman, internata intr-un spital privat
Oana Roman si-a dus mama la spital, ca sa ii fie facute mai multe analize, pentru ca nu se simte prea bine. Vedeta nu a oferit alte informatii in plus in legatura cu starea de sanatate a Mioarei Roman, dar a subliniat ca nu e nimic grav. Ele s-au filmat in clinica privata si de unde fosta sotie a lui Petre Roman va fi maine externata.

“Astazi am venit cu mama la Spitalul Sanador sa o internez pentru o zi ca sa-i faca niste analize si investigatii, pentru ca nu se simtea prea bine. Dar nu e nimic grav. Iar totul e curat si bine”, a spus fiica Mioarei Roman intr-una dintre filmarile postate pe Instagram Stories.
Adauga un comentariu