Actualitate

Cum arata Oana Zavoranu in anul 2000, inainte sa isi faca cele 10 operatii estetice

Publicat: 18 mart. 2019
17

Oana Zavoranu militeaza acum impotriva operatiilor estetice, insa si ea a facut parte din cele care si-au ajustat unele zone, din dorinta de a arata mai bine. In anul 2000, pe cand avea varsta de 26 de ani, vedeta prezenta emisiunea "Vara pentru 2" de la TVR 2, nu avea nicio operatie estetica si nu se jena cu faptul ca avea sanii mici.

La scurt timp a intrat in lumea telenovelelor romanesti, iar odata cu popularitatea ei a crescut si apetitul pentru operatiile estetice. Sanii ei au trecut, astfel, prin transformari fantastice, a fost operata de noua ori, deoarece acum voia sa fie naturala, acum voia sani mari si fermi.

Acum, Oana Zavoranu se place fara implanturi, are botox doar in par si sustine ca nici nu vrea sa mai auda de silicoane. "Mi-am facut a 9-a operatie la sani, ca sa ajung ca la inceput, naturala, fara silicoane, cu sani de adolescenta si mi-a iesit! Sunt in situatia in care pot initia un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie sa se umple de plastic pentru a fi frumoase.

Consider ca in prezent exista tendinta total gresita, de a isi face toate, operatii care sa le deformeze nejustificat.

Silicoane ca pepenii, talie mai subtire ca a unui somalez (sinistru) si fund lat, mare de vadana (eu mereu ma intreb cum isi tin astea echilibrul). Un corp armonios cu umerii svelti, talie de bun simt si fund mic, frumos, mai putin lat decat umerii, este exact ce place ochiului normal si mintii nepoluate. Si totul porneste de la cea mai cretina familie de surori din America, celebre pentru nimic!", marturisea bruneta.

Adauga un comentariu