Actualitate

Cum arata prima amanta din viata lui Borcea. A fost cu ea inainte s-o cunoasca pe Alina Vidican

Publicat: 12 ian. 2016

Prima amanta care i-a facut un copil lui Cristi Borcea a fost avocata Simona Dana Voiculescu. Povestea acestei relatii este extrem de incalcita. In 2002, Borcea a cunoscut-o pe Simona, cu care a fost, pentru scurt timp, si partener de afaceri.

Lucrurile au evoluat, asa ca cei doi au inceput o relatie, in ciuda faptului ca omul de afaceri era casatorit cu Mihaela, 45 de ani, si avea un copil. Un an mai tarziu, insa, in viata lui Cristi a aparut Alina Vidican si tot in 2003 Mihaela i-a daruit gemenii. Cu toata dragostea pentru amanta numarul 2, Borcea n-a renuntat insa asa usor nici la sotie, nici la prima amanta.

Simona i-a daruit o fetita, pe Carolyn Christine, in 2006. In 2007, avocata l-a dat pentru prima oara in judecata pe dinamovist, caruia i-a cerut sa-si recunoasca copilul. Surse din anturajul celor doi au povestit de ce femeia a renuntat la proces: “Borcea ar fi semnat la notar un act in care se angaja sa-i dea lunar Simonei o suma pentru intretinerea fetitei, le-a cumparat o casa in zona Alba Iulia din Bucuresti, in valoare de circa 160.000 de euro, pe care a mobilat-o luxos. In plus, ar fi fost de acord, in fata notarului, ca dupa ce va muri el, fetita sa-i ia numele de familie”.loading...

Adauga un comentariu