National

Cum arata Rebeka, sora „secreta” a lui Pepe! Tanara ii calca pe urme artistului – FOTO

Publicat: 19 mai 2019

Toata lumea il stie pe Pepe, dar putini sunt cei care stiu cum arata Rebeka, sora secreta” a artistului! Tanara ii calca pe urme fratelui ei.

Pe langa fratii pe care ii cunoaste toata lumea, Giani, Miguel si Loredana, putini sunt cei care stiu ca Pepe mai are o sora, Rebeka. Tinuta intr-un cont de umbra de celebrul interpret latino, sora vitrega a acestuia isi traieste viata alaturi de mama ei, departe de lumina reflectoarelor. Cu toate ca fratele ei Pepe stie despre existenta ei si sustine ca o iubeste si o apreciaza, Rebeka nu lasa, in spatiul public, niciun indiciu care sa lase de inteles ca are vreo legatura cu familia artistului.

Ei bine, Raluka s-a transformat intr-o domnisoara in toata regula si Pepe are cu ce se mandri. Nu de alta, dar tanara ii calca pe urme artistului. Cover-ul Rebekai de pe youtube are multe vizualizari si aprecieri din partea utilizatorilor, semn ca este talentata.

Intr-o declaratie pe care Pepe a dat-o, in trecut, artistul a facut una dintre rarele sale referiri la sora lui vitrega: “Eu stiam de sora mea de cand s-a nascut. De fratii mei am aflat cand m-am nascut, ca sa zic asa, ei sunt mai mari decat mine. Mai am inca trei frati, sunt cel mai mic din familie. Am luat-o ca atare, care e problema? Sora mea e frumoasa, ii seamana lui tata. Ii doresc tot binele din lume”, spunea Pepe.

Sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu