Din lumea filmului

Cum arată Russell Crowe în prezent. Au trecut vremurile când făcea furori cu corpul său

Publicat: 14 oct. 2020
Russell Crowe in filmul Gladiatorul
Cum arată Russel Crowe în prezent, actorul care a făcut furori cu rolul din Gladiatorul. Fanii au ajuns cu greu să îl recunoscă pe starul de la Hollywood

Cum arată Russell Crowe în prezent, actorul care a făcut furori cu rolul din Gladiatorul. Fanii au ajuns cu greu să îl recunoscă pe starul de la Hollywood după ultimele sale apariții. Ajuns la vârstă de 56 de ani, actorul aproape că i-a șocat pe cei din public, după ce a avut o apariție total neașteptată.

Momentul a coincis cu aniversarea de 20 de ani a filmului Gladiatorul, în care Russell Crowe s-a consacrat prin talentul său actoricesc, dar și prin aspectul său.

Cum arată Russell Crowe în prezent. Starul aproape că și-a șocat fanii

Născut în Noua Zeelanda a fost fotografiat de curând când a participat la un eveniment, însă transformarea prin care a trecut aproape că i-a uluit pe fani. Actorul avea o imagine mult schimbata fata de cea binecunoscuta de către țoață lumea. De la carismaticul actor tot timpul îngrijit și care se prezenta la evenimente într-o ținută fără cusur, acesta a trecut într-o extremă neașteptată.

Russell Crowe a fost surprins de către fotografi când participa în Sydney, Australia, la un meci de tenis, alături de o prietenă apropiată, pe nume Britney Theriot.

Actorul a saturate din plin evenimentul sportiv, având o apariție similară mai degrabă a unui bunic simpatic decât al unui star răpitor.

Evenimentul sportiv a fost unul savurat pe deplin de către celebrul bărbat, el având o apariție similară mai degrabă a unui bunic simpatic decât al unui star răpitor.  Starul de la Hollywood a acumulat și câteva kilograme în plus, cel mai probabil în lunile de pandemie.

Apariția sa a fost una lejeră, iar Russell Crowe s-a prezentat la meciul de tenis cu părul lăsat acum lung, grizonat și prins într-o coadă de cal. Vizibil îmbătrânit, având și barba, dar și podoaba capilară grizonate, acesta a urmărit cu mare interes evenimentul.

Ce rol a refuzat actorul. Îi putea schimba cariera

În prezent desi nu mai arată cum arăta, Russell Crowe rămâne un actor de top.

În urma cu puțin timp actorul a dezvăluit că a refuzat un rol ce s-ar fi putut dovedi unul cheie din cariera lui, și anume o apariție din primul film al seriei Lord of the Rings. Rolul i-ar fi putut aduce starului încasări de peste 100 de milioane de dolari.

Dacă alți actori se mențîn într-o formă foarte bună și la vârste ceva mai înaintate, starul de 56 de ani de ani a preferat să aibă o astfel de apariție, ceva mai neîngrijită.

Este cunoscut că acesta a trecut și printr-o decepție amoroasă, după ce mariajul său cu Danielle Spencer, cu care s-a însurat în 2003 și cu care are doi copii, a ajuns la final în 2012. Actorul a susținut și în anul 2015 că încă este îndrăgostit de fosta parteneră de viață, dar din păcate ruptura dintre ei a fost multe prea puternică.

Adauga un comentariu