Stiri si curiozitati

Cum arata si ce varsta au copiii lui Brigitte Sfat

Publicat: 08 apr. 2019

Brigitte Sfat are doi copii care deja sunt mari. Fiul fostei sotii a lui Ilie Nastase, Robert Sfat, este deja major, iese in cluburi de fite si isi traieste viata ca orice al adolescent al zilelor noastre. De asemenea, s-a aflat faptul ca acesta este atras de muzica, asa ca s-a decis ca isi doreste ca pe viitor sa devina DJ. Brigitte Sfat are doi copii care provin din relatii diferite. Sara, mezina familiei, provine din povestea de iubire cu Ovidiu Torj, iar fiul cel mare este rezultatul mariajului cu omul de afaceri Octavian Sfat.

Cum arata copiii lui Brigitte Sfat si ce varsta au?

Robert Sfat este deja de mult timp major, astfel, ramanand capul familei. Tanarul are 19 ani si a urmat cursurile liceului cu predare in lumba germana, iar, conform informatiilor de pe site-urile acestuia de socializare, isi doreste mult sa devina DJ. Octavian Sfat, tatal lui Robert, s-a stins din viata in anul 2002, cand baiatul nu implinise nici macar 3 ani. Sara, singura fetita a lui Brigitte Sfat, este rezultatul mariajului cu Ovidiu Terj, barbatul cu care bruneta a fost din 2006 pana in 2010.

„Robert are 15 ani. El este mai mare, a zis ca imi face muzica, vrea sa se faca DJ. As vrea sa fiu foarte apropiata de fiul meu, care, oricum, ma pacaleste cum vrea el”, a declarat Brigitte Sfat, in anul 2015, intrebata de relatia cu fiul sau.

Brigitte Sfat, la un pas sa faca un copil cu fostul logodnic, Conel Oana

„Sunt mai bine decat am fost pana acum trei luni si ceva. Sunt foarte indragostita. Ma gandesc la un copil, imi doresc un copil de noua ani si nu am avut posibilitatea. Eu imi cresc doi copii singura, fiul meu a ramas orfan de la varsta de doi ani si fetita mea de la trei ani o cresc singura. Copiii mei au locuit la un moment dat in casa lui Ilie, dar s-au facut diferente.

Amalia il ameninta pe Ilie ca nu poate sa faca copil cu mine. Cand s-a casatorit cu mine Ilie i-a semnat Amaliei o hartie ca daca face copil cu mine casa sa ii ramana ei. Au fost dispute foarte aprinse. I se interzicea sa aiba un copil cu mine. Asta a fost marea mea trauma. Mi-am dorit foarte mult un copil. M-am saturat sa cresc copii singura si mi-am dorit sa vad cum arata o familie”, a povestit Brigitte Sfat.loading...

Adauga un comentariu