Cancan

Cum arată Soso, câştigătorul primului Big Brother din România. Cu ce se ocupă la 17 ani de la terminarea show-ului

Publicat: 16 sept. 2020
cum arată Soso
Cum arată Soso de la Big Brother. Acum este medic la un spital din Germania

Puţini mai ştiu cum arată Soso, câştigătorul primului Big Brother din România. Acum 17 ani, Sorin Fișteag, un tânăr din Reşita, care atunci era student la Medicină în Timişoara, avea să câştige prima ediţie a show-ului care
a rupt audienţele la acea vreme. După ce a câştigat marele premiu, Soso a plecat în Germania, iar în prezent este medic internist la un spital din Düsseldorf, Germania, şi ajuta pacienţii cu coronavirus.

Cum arată Soso, câştigătorul primului Big Brother din România

La vremea aceea, tânărul a câştigat marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Cu banii pe care i-a încasat, Soso a cumpărat un apartament în oraşul natal, Reşita, a călătorit şi şi-a ajutat familia. Mai mult de atât, acesta şi-a continuat studiile în domeniul medicinei.

„Aveam 22 de ani, pe care i-am împlinit chiar în casa Big Brother. Pe atunci, banii câştigaţi însemnau mult. Eram student, dintr-o familie modestă financiar, aşadar banii mi-au îmbunătăţit considerabil situaţia financiară. Mi-am luat şi un apartament, iar maşina le-am luat doar mamei şi fratelui meu, căci eu nu conduceam pe atunci. De restul banilor am trăit câţiva ani buni şi am călătorit mult”, mărturisea Sorin Fisteag.

În prezent, bărbatul este de nerecunoscut. Soso este medic internist la un spital din Düsseldorf, Germania, şi ajuta pacienţii cu coronavirus. Fosta vedetă tv a acordat un interviu pentru blogul monicaradulescu.eu despre cum e viaţa lui în acest moment.

„Îmi este teamă că o să iau virusul”

„La ora actuală, fiind cumva liniştea dinaintea furtunii, cum zicem noi, am un program absolut normal, de la 8-17. Dacă putem, ne mai luăm şi câteva ore libere, tocmai pentru a economisi puterile pentru vremurile grele ce ne aşteaptă. La spital, am reuşit să separăm complet COVID-19 de restul pacienţilor în aşa fel încât triajul celor suspecţi de coronavirus se face într-un cort aflat în curtea spitalului şi de acolo sunt trimişi în unitatea de primiri urgenţe doar cazurile grave. În cort se prezintă zilnic cam 40-60 de oameni, mulţi trimişi de medicii de familie doar pentru probe.

Cam 2-3 rămân internaţi. Avem un număr constant – câţi internam, atâţia externam. Am avut mulţi tineri cu dispnee severă, i-am tratat pe secţie cu supraveghere şi s-au recuperat foarte bine. În acest moment, avem un singur caz grav intubat pe AŢI, dar îi merge foarte bine. E un om mai în vârstă cu multe comorbiditati. Da. Îmi este teamă că o să iau virusul şi o să îi îmbolnăvesc pe cei din jurul meu. Îmi este teamă că se va îmbolnăvi echipă din spital”, a mărturisit bărbatul.

Soso, fostul câştigător Big Brother, a transmis şi un gând bun romanilor.

„E foarte simplu. Îi rog să stea acasă şi să fie în continuare un exemplu bun pentru Europa. Toate sacrificiile făcute de cei care au stat în casă au dat rezultate şi, dacă vor continua aşa, vor evita o situaţie similară Spaniei sau Italiei. Să rămânem optimişti, cu moralul sus şi Doamne-ajută!”, a mai adăugat acesta.

Fosta participantă Big Brother, fotografiată în ipostaze jenante

Un fost star Big Brother a reuşit să se facă de râs după o noapte de petrecere în care şi-a dorit să se facă remarcată. Ţinuta tinerei, asemănătoare cu cea a Oliviei Newton John în Grease – dar în varianta transparentă şi fără sutien – a încântat la început paparazzi, dar a reuşit să şocheze atunci când petrecerea s-a terminat.

Aisleyne Horgan-Wallace este un fost star al emisiunii britanice Big Brother care a şocat prin vestimentaţia cu care a venit la o petrecere mondenă: a imitat ţinuta lui Sandy din Grease, folosind pantaloni colanţi roşii, o bluză din dantelă şi o jachetă de piele. Bluza era, însă, extrem de transparentă, iar fata nu a purtat sutien.

Citiți mai multe despre Aisleyne Horgan-Wallace AICI

Adauga un comentariu