Cancan

Cum arată soția lui Dan Petrescu la 45 de ani. Fostul model și-a dezvăluit secretul

Publicat: 23 apr. 2021
Cum arată soția lui Dan Petrescu la 45 de ani. Fostul model și-a dezvăluit secretul
Adriana Petrescu are 45 de ani, dar îşi ascunde vârsta, astfel că arata senzațional

Dacă pe fostul mare internațional român îl cunoaște toată lumea, nu la fel putem spune și despre partenera lui de viață. Putini știu cum arată soția lui Dan Petrescu. Chiar dacă are 45 de ani, Adriana Petrescu se menține în formă și nu își arata vârsta din buletin. În tinerețe a făcut atletism şi are în spate o carieră de modeling de invidiat.

Dan Petrescu şi Adriana s-au căsătorit în 2007 şi au împreună o fată, Jennifer.

Cum arată soția lui Dan Petrescu la 45 de ani

Dan Petrescu este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști români din toate timpurile. Acesta a obținut performanțe cu echipele de club la care a activat iar după ce a pus ghetete în cui se pare că a devenit și unul dintre cei mai curtați antrenori români ai momentului. Pe lângă cariera de succes, acesta are mari satisfacții și în viața personală. El este căsătorit cu Adriana, un fost model de succes. Adriana Petrescu are 45 de ani, dar îşi ascunde vârsta, astfel că arata senzațional. A făcut atletism şi are în spate o carieră de modeling de invidiat.

Dan Petrescu şi Adriana s-au căsătorit în 2007 şi au împreună o fată, Jennifer. Soţia „Bursucului” este pasionată de fitness şi face zilnic antrenamente pentru a-şi menţine forma fizică.

„Am învăţat încă de la 17 ani, când am plecat din România cu primul contract de modelling, că succesul în această carieră depinde atât de frumuseţe, cât şi de puterea interioară. Iar după părerea mea, că să excelezi într-un domeniu este nevoie de disciplină, muncă susţinută şi sacrificii. De încrederea în propria persoană, dar şi de susţinerea celor dragi.

Privind în urmă, viaţa mea a avut suişuri şi coborâşuri că a oricărei alte persoane. Au fost momente în care mă cuprindea oboseala, momente în care munceam când alţii erau în vacanţă sau când lipseam de la masa de Crăciun pentru că eram la mii de kilometri distanţă, onorând contracte. Fiind o persoană pozitivă, depăşeam cu uşurinţă orice încercare şi mă bucuram de magia fiecărei clipe. Şi aşa cum era de aşteptat, atunci când eşti recunoscător pentru ceea ce ai, soarta te răsfaţă. Iar pe mine soarta m-a răsfăţat din plin, dăruindu-mi-l că soţ pe sufletul meu pereche şi o fetiţă minunată.

Echilibrul, stilul de viaţă sănătos, sportul şi atitudinea pozitivă sunt principiile după care m-am ghidat întreaga viaţă, şi nu le-am aplicat doar în cariera de model”, a transmis Adriana Petrescu pe site-ul ei oficial.

Dan Petrescu, antrenorul care a impus respect

Dan Petrescu a cucerit titluri de campion în România cu Unirea Urziceni și CFR Cluj, iar stilul său de a antrena a impus respect, dar a provocat și controverse.

Tehnicianul de 53 de ani s-a remarcat și prin temperamentul său vulcanic din timpul partidelor, iar nimeni nu scăpa de ieșirile sale nervoase, de la arbitri la propriii jucători.

Iar unul dintre aceștia, fostul mijlocaș și actual antrenor Dinu Todoran, a povestit cum se transforma Dan Petrescu în momentul în care nu mai era vorba de simple antrenamente, ci de meciuri cu miză.

”Lumea nu îl ştie pe Dan Petrescu cum e în afara terenului de fotbal. Noi ieşeam cu familiile la restaurant, ne întâlneam şi altfel, dar când intra pe poarta stadionului se transforma.

El punea mereu presiune pe jucători, spunea că el i-a adus şi are pretenţii de la ei.

Noi, jucătorii, aveam momente în care puneam pariuri pe cine înjură mai mult.

Contează foarte mult că la Urziceni a fost liantul Mihai Stoica, între noi, antrenor şi conducere. Făcea legătura bine şi a contat mult asta când am luat campionatul.”, a declarat Dinu Todoran pentru looksport.ro.

Dinu Todoran a lucrat cu Dan Petrescu la Unirea Urziceni, echipă cu care a câştigat titlul de campion al României în sezonul 2008-2009.

Posted by Adriana Petrescu on Friday, 23 August 2019
Adauga un comentariu