Cancan

Cum arată soțul Vulpiței dezbrăcat. Viorel Stegaru a fost luat în râs după ce s-a afișat dezbrăcat

Publicat: 22 sept. 2020
Viorel Stegaru
Internauții și-au bătut joc de Viorel Stegaru din cauza unei postări pe Instagram în care acesta apare dezbrăcat

Cum arată soțul Vulpiței dezbrăcat. Soții Viorel și Veronica Stegaru din localitatea vasluiană Blăgești au devenit vedete peste noapte. Cei doi și-au creat rapid o faimă, nemeritată, la care alții doar speră. Însă, după câte se pare, momentele lor de glorie au apus, iar acum Viorel și Vulpița trăiesc cu nostalgia Paradisului pierdut.

Timp de 8 luni, Vulpița și Viorel au făcut deliciul telespectatorilor, la Acces Direct. Însă nu doar pe sticlă au devenit virali cei doi soți, ci și în mediul online. Acolo, prin postările lor ei au făcut furori în social media. Cu toate acestea, una din postările făcute de Viorel Stegaru a atras amuzamentul tuturor!

Cum arată soțul Vulpiței dezbrăcat

Viorel Stegaru a stârnit hohote de râs pe contul de Instagram, după ce a postat o fotografie cu el dezbărcat, la piscină. Fizicul soțului Vulpiței a atras cele mai amuzante comentarii din partea internauților care au găsit în ipostaza în care s-a afișat acesta, un motiv teribil de râs. Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni și bronzat neuniform, Viorel Stegaru i-a făcut pe toți să râdă, însă a atras complimentele Vulpiței, care nu s-a sfiit să-i lase un comentariu în care să folosească emoticoane cu inimioare, în văzul tuturor.

Postarea lui nu a avut, însă, un impact mare în rândul internauților, care nu i-au oferit mult pest 5.000 de like-uri. Asta spre deosebire de Vulpița, ale cărei postări ajung chiar și la peste 35.000 de like-uri.

Ce comentarii a primit Viorel, după ce s-a afișat la piscină

Așa cum vă spuneam, internauții au făcut „ploaie de comentarii” amuzante la adresa soțului Vulpiței. Vă redăm în contrinuare cele mai haioase dintre acestea.

„Își rupe foamea gâtul / Au reapărut dinozaurii / Ce fizic derutant ai, Viorel / Ce forțos ești / Mai mergi și tu la sală, mai fă niște mușchi… / Zici că faci reclamă la otravă pentru șobolani / Cu poza asta ai stricat o generație”, sunt câteva dintre comentariile primite de Viorel, la postarea cu pricina.

Ce fac Vulpița și Viorel de când s-au întors în Blăgești

Vulpița și Viorel Stegaru sunt complet schimbați. Aceștia au demonstrat că viața din Capitală și-a pus amprenta asupra lor și că, de la fiecare om cu care au avut contact au învățat câte ceva. De exemplu, cei doi soți au postat pe contul lor de Instagram un scurt video în care le arată urmăritorilor lor faptul că au plecat să culeagă strugurii din vie, motiv pentru care toată lumea a rămas mută de uimire.

De ce? Este foarte simplu. Pe toată durata celor 8 luni petrecute în Capitală, Vulpița și Viorel au fost puși la zid de toată lumea din cauza faptului că nu le-a prea plăcut munca. Cu toate acestea, se pare că schimbarea și revenirea în Blăgești a fost una de bun augur, căci cei doi soți nu numai că s-au pus pe treabă în gospodărie, ci sunt și doi părinți mai buni pentru fiica lor, Maria.

Oricum, credem că îi prinde mai bine postura de oameni gospodari, care își văd de familia lor. Pentru că la cum arată soțul Vulpiței dezbrăcat, nu și-ar atrage nicio faimă în cazul revenirii pe sticlă.

Adauga un comentariu