Diverse

Cum arata „super-vaca” Madame, castigatoarea unui concurs de frumusete din Germania

Publicat: 27 feb. 2017

O vaca din rasa Holstein pe nume Madame a fost desemnata, joi, castigatoarea unui concurs de frumusete dedicat bovinelor din landurile Saxonia inferioara si Saxonia, informeaza DPA. Exemplarul baltat a fost desemnat invingator dintr-un total de 169 de animale inscrise in concurs. Madame a fost apreciata in mod deosebit de juriu, printre calitatile care i-au adus premiul intai numarandu-se ugerul bine proportionat si pozitionat, picioarele solide si pelvisul larg. Ea a fost catalogata drept o „super-vaca” de unul dintre jurati, Roger Frossard, potrivit sursei citate.
Peste 1.500 de spectatori au participat la cea de-a 44-a editie a concursului de frumusete pentru bovine desfasurat in orasul Verden din nordul Germaniei.

„Muncim zi si noapte pentru vaca”, a declarat printre lacrimi mandrul proprietar al lui Madame, Henrik Wille. „Ne petrecem tot anul pregatindu-ne pentru aceasta zi”, a adaugat el.

Madame

Wille este si proprietarul castigatoarei de anul trecut — o vaca pe nume Lady Gaga, multipremiata la concursurile recente. Insa, aceasta a nascut recent un vitel si nu mai putut participa la competitia de joi, au declarat organizatorii.

sursa: a1loading...

Adauga un comentariu