Cancan ultimă oră

Cum arată trupul lui Brigitte Pastramă, pe care îl ascunde mai mereu sub haine. Imagini de ultimă oră

Publicat: 15 sept. 2020

Brigitte și Florin Pastramă s-au bucurat de ultimele zile cu soare pe litoralul românesc, iar vedeta, în costum de baie, a dat recital! Chiar Florin, soțul ei, a savurat-o îndelung, de parcă ar fi avut atunci tentative de a o cuceri.

Cu gura căscată a rămas Florin Pastramă, potrivit spynews.ro, care a prezentat poze cu soția lui, Brigitte, la soare, într-un superb costum de baie. Cei doi și-au propus câteva zile la mare, pentru ultimele raze ale anului, și au ales un hotel de patru stele, în care au avut tot confortul.

După ce și-au ocupat șezlongurle deja rezervate, ce doi amorezi au pornit spre mare. Nu înainte ca Brigitte Pastramă să își dezgolească trupul ferm și voluptos. Privirile lui Florin au fost în permanență asupra iubitei sale soții, însă la un moment dat, bruneta a părut deranjată de apropourile cam indecente ale partenerului său. „Încetează, că știi că nu-mi plac remarcile astea”, a răbufnit vedeta.

Florin Pastramă, dezvăluiri din dormitor

În timp ce se îndreptau spre plajă, Florin Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri intime din viața amoroasă pe care o are alături de Brigitte. „Îți mulțumesc pentru aseară. Acolo sunt eu bărbat, când vine seara, că ziua tot timpul mă cerți”, a mărturisit Florin Pastramă, în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Cum trăiesc, de fapt, Brigitte Pastramă și soțul ei după ce au pierdut 100.000 de euro

Brigitte și Florin Pastramă sunt un cuplu foarte controversat. Cei doi au primit mai multe reacții negative, dar și pozitive din partea fanilor. Totodată, în ultimul timp, perioada de pandemie le-a cauzat pierderi mari celor două vedete, așa că au fost nevoite să recurgă la alte soluții pentru a-și recupera banii. Cum trăiesc acum Brigitte și Florin Pastramă, după ce vedeta a pierdut 100.000 de euro?

Cum trăiesc Brigitte și Florin Pastramă?
Brigitte și Florin Pastramă pare să se bucure din plin de viață, chiar dacă de-a lungul timpului și-au redus din luxul în care stăteau. La începutul anului, cele două vedete și-au deschis o shaormerie în zona Fundeni din Capitală. Afacerea a mers bine până într-un punct, atunci când au început să intre în vigoare regulile pentru oprirea pandemiei. Dar totodată, cei doi încearcă să câștige pe altă parte, așa că au început filmările pentru reality-show-ul în care vor dezvălui luxul în care trăiesc.

„Am considerat că e cel mai bine pentru noi să valorificăm aceste spaţii, nu să le dăm altora spre închiriere. Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel. Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine”, spunea Brigitte Pastramă atunci când și-a deschis noul fast-food.

Adauga un comentariu