Stiri si curiozitati

Cum arata vila din New York in care va locui Sorina, fetita luata cu mascatii 

Publicat: 26 iun. 2019

La sfarsitul procesului de adoptie al fetitei luata cu mascatii din casa asistentei maternale din Baia de Arama, ea va pleca impreuna cu parintii adoptivi in America. Cei doi soti locuiesc intr-o vila din New York si isi doresc pentru fiica lor adoptiva tot ce este mai bun si mai frumos. Gabriel Sacarin a marturisit ca adolescenta a fost deja la o sedinta de terapie si ca va avea nevoie de consiliere mult timp de acum incolo.

Cum arata casa din New York in care va locui Sorina, fetita luata cu mascatii

Ramona si sotul ei, Gabriel Sacarin, locuiesc intr-un cartier de la periferia orasului New York. Casa lor este foarte cocheta si spatioasa, iar in curtea din spatele ei este amenajat un loc de joaca pentru copii, cu tobogan, trambulina si un foisor. Potrivit unor documente publice, parintii adoptivi ai Sorinei Lucan au cumparat imobilul in 2009 cu 284.000 de dolari, iar, in prezent, el este evaluat la aproape 435.000 de dolari, relateaza spynews.ro.

“In momentul acesta mi se pare ca lucrurile au luat o intorsatura impotriva firii. Procurorul general a pornit doua actiuni in Instanta, una pentru consiliera copilului si ramanerea lui in tara, cealalta pentru blocarea si revizuirea procedurii de adoptie, cerand respingerea adoptiei. Asa cum ati auzit de la sefa Autoritatii Nationale, acest copil nu se poate intoarce la fosta familie de plasament pentru ca ei nu mai au niciun fel de calitate si nici nu cred ca vor mai primi vreodata un atestat de asistent maternal. Odata ce ai gresit, asta nu cred ca se mai poate repara. Sorina va avea, in cazul in care adoptia va fi intoarsa, un viitor destul de incert. Un copil la opt ani e foarte greu adoptabil. Eu nu am auzit prea multe povesti de succes de adoptie in Romania la varste asa de mari. Eu am pornit in acest drum impreuna cu sotia mea si cu copiii nostri si suntem hotarati sa facem tot ce sta in puterea noastra sa il ducem la final si sa-i oferim Sorinei tot ceea ce poate un copil de varsta ei sa faca cu niste parinti capabili, destepti si iubitori, sa-i dam sansa sa se dezvolte atat cat poate ea sa se dezvolte”, a declarat Gabriel Sacarin intr-o interventie pe care a avut-o intr-o emisiune de la Antena 3.

Intr-un interviu mai vechi, Ramona Sacarin a raspuns si acuzatiilor care circula in legatura dintre locul de munca al sotului ei si transplantul de organe. “Lucram pentru doua corporatii mari, sotul lucreaza pentru o companie de medicamente si echipamente medicale. E inginer, repara echipamente medicale. Are un serviciu foarte bun si avem o situatie materiala decenta. Ce au reusit sa conecteze e o prostie, o incercare de scenarita”, a mai spus mama adoptiva a Sorinei.loading...

Adauga un comentariu