Stiri si curiozitati

Cum aratau Gabriela Cristea si Tavi Clonda la inceputul relatiei! Sunt de nerecunoscut

Publicat: 03 oct. 2019

In anul 2013, Gabriela Cristea si Tavi Clonda incepeau o noua viata, impreuna. Iubirea lor a trecut testul timpului si acum au familia la care au visat! Formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri ale momentului insa, nu multi stiu cum s-au cunoscut. Iti mai amintesti cum aratau in primele luni ale relatiei?

Dupa divortul tumultos de Marcel Toader, cu care a avut o casnicie care a durat 5 ani, Gabriela Cristea si-a gasit linistea in bratele lui Tavi Clonda. Pe atunci, la emisiunea pe care o modera, vedeta a avut ultimul cuvant cand a venit vorba de angajarea unui band. 

A ales band-ul lui Tavi Clonda si la scurt timp, pe platourile de filmare, Cupidon a aruncat sagetile!

"Se spune ca femeia alege barbatul… In momentul in care am fost impreuna in relatia asta, am fost acolo. Ne-am cunoscut la emisiune. Cumva eu am avut ultimul cuvant cand l-a angajat. Si imi aduc aminte ca trebuia angajat un band si am vazut mai multi lideri de band. Si, in momentul in care m-am intalnit cu el, mi-am dat seama ca era foarte serios. La interviu, eu ma asezasem cu picioarele pe masa. Dintre toti, el mi-a atras atentia in mod deosebit", a dezvaluit Gabriela Cristea in urma cu cativa ani.

In urma cu doi ani, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti pentru prima data. Pe 23 septembrie, la o clinica din Capitala, s-a nascut Victoria. Apoi, pe 17 martie 2019, in familia lor a a aparut Iris, mezina familiei. Acum, Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii lor, alaturi de cele doua fetite. 

La mai bine de patru ani de cand au spus “Da!” in fata ofiterului de la Starea Civila, pe 30 aprilie 2015, Gabriela Cristea si Tavi Clonda s-au casatorit religios in vara acestui an.



loading...

Adauga un comentariu