Cancan ultimă oră

Cum au reacționat părinții Andreei Bălan când au aflat despre divorț: „Ne-a interzis”

Publicat: 23 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Zvonurile legate de un posibil divorț între Andreea Bălan și George Burcea au apărut recent, după ce câteva persoane au observat că cei doi nu se mai urmăreau pe rețelele de socializare. Apoi, a urmat un mesaj al blondinei care a lăsat loc de interpretări și, nu în ultimul rând, declarațiile lui George Burcea de la Agenția VIP. Actorul nu a infirmat, dar nici nu a confirmat problemele dintre el și blondină.

Care este adevărul despre ce se întâmplă între Andreea Bălan și George Burcea? Ei bine, cu siguranță doar ei știu cel mai bine. Cu toate acestea, extrem de așteptată în spațiul public a fost și reacția părinților artistei. Tatăl Andreei Bălan a mărturisit că nu poate declara nimic despre presupusul divorț, întrucât fiica sa i-a interzis să ofere amănunte.

„Nu avem nimic spus. Andreea ne-a interzis să dăm declarații despre acest subiect”, a declarat tatăl Andreea Bălan, potrivit publicației Impact.

Ce spune Andreea Bălan despre divorț

După ce a primit mesaje peste mesaje de la fani, privind presupusul divorț de George Burcea, Andreea Bălan a reacționat! Un internaut i-a scris într-un comentariu că “faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună… vorbiți unde e de reparat ceva, nu dați cu piciorul. E trist”. Imediat, blondina a venit cu replica! „Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a spus artista.

Adauga un comentariu