Magazin

Cum castiga o femeie respectabila 1200 de euro pe noapte

Publicat: 27 dec. 2011
1

O femeie casnica, mama a trei copii, care locuieste intr-un satuc linistit din Marea Britanie si-a uimit vecinii cand a marturisit ca pana nu demult castiga 1.200 de euro pe noapte ca dansatoare exotica.

Debby Hughes, de 47 de ani, pana de curand o membra de baza a unei organizatii feministe, este cunoscuta in satucul in care locuieste ca fiind o mare sustinatoare a asociatiilor de protectia animalelor si organizatoare de actiuni caritabile.

Dar acum femeia si-a socat cei 2.920 de vecini din satul Croft, marturisind ca a lucrat intr-un club de noapte, fiind escorta si membra a unei trupe de dansuri erotice intitulata Pink Pussycats. Femeia, care este divortata si este mama a trei copii, a renuntat cu ani in urma la jobul ei part-time de ospatar, cu care castiga aproximativ 30 de euro pe saptamana, si a imbratisat o alta cariera.

Acum, ea vrea sa scrie o carte in care sa povesteasca ce s-a intamplat in spatele cortinelor, in perioada in care a fost dansatoare exotica.

Femeia a spus: “In ciuda a ceea ce am facut in trecut, sunt, oarecum, de moda veche. Imi place sa gatesc si sa am grija de ai mei. Desi am dansat pe scena mai mult dezbracata sau in tinute provocatoare, acum pot sa imbatranesc cu demnitate. Nu am niciun regret pentru ceea ce am facut, chiar ma bucur ca am reusit sa-mi depasesc conditia de femeie casnica. Vecinii mei, care sunt foarte linistiti si ma apreciaza mult, vor fi socati cand vor afla ce am facut eu”, a spus Debby Hughes.

La inceputul anilor ’90, Debby castiga doar 30 de euro pe saptamana ca ospatarita si avea grija de copii. In acea perioada s-a uitat la un show tv si a aflat cat castiga pe noapte o stripteusa.

Prin urmare, in momentul in care a gasit un anunt de angajare in presa locala nu a stat deloc pe ganduri. A fost sprijinita si de sotul ei in luarea deciziei si nu peste mult timp a ajuns sa danseze intr-un club frecventat de personaje cunoscute.

Debbie a trait multi ani o viata dubla, fiind ziua o mama dedicata, iar noaptea dansatoare exotica. A avut tot timpul emotii ca in public s-ar putea afla o persoana care sa o recunoasca.

Intre timp, femeia a divortat de sotul ei, iar copiii au ramas in grija ei. De cativa ani a renuntat la jobul de dansatoare si s-a retras in satucul linistit.

Acum si-a acceptat trecutul si este de parere ca alegerea ei a salvat-o si a avut posibilitatea sa le ofere copiilor o educatie buna. Si-a povestit toate experientele intr-o carte care a aparut de curand.

Adauga un comentariu