Magazin

Cum citesti si interpretezi aura propriului corp

Publicat: 13 iul. 2013
1

Ti s-a intamplat vreodata sa iti placa de cineva, inainte sa stati de vorba si sa va cunoasteti indeaproape? Ei bine, fara sa iti dai seama, ai „vazut” aura acelei persoane, ai simtit ca emana o energie pozitiva care te-a atras din prima clipa si te-a facut sa capeti incredere in ea.

Aura corpului uman a fost descrisa din timpuri stravechi in toate culturile de pe pamant. In India, se vorbeste de mii de ani despre Chakre, centrele energetice ale corpului. Vindecatorii din China antica se foloseau de Chi, energia care inconjoara corpul, pentru a aduce alinare celor bolnavi. Pitagora, celebrul filosof din Grecia antica, vorbea si el despre corpul luminos care poate sa vindece corpul fizic.

Studiile din ultimii ani au demonstrat ca toate fiintele vii sunt formate si emana in jurul lor o anumita energie pe care, insa, nu o putem percepe cu ochiul liber.

Semnificatiile aurei

Forma, culorile si stralucirea aurei sunt influentate puternic de starea de sanatate si de starea sufleteasca, inclusiv de odihna, de alimentatia si de obiceiurile unei persoane. Cine poate citi aura unui om, poate afla o multime de informatii despre personalitatea lui, despre trecut si despre gandurile si sentimentele pe care le ascunde. Marimea si intensitatea luminoasa a aurei este in permanenta schimbare, in functie de starea noastra spirituala.

O aura bine conturata, stralucitoare, dominata de culori pastelate si deschise, arata un suflet deschis si sincer, un caracter integru si un organism sanatos. Daca aura se restrange si capata culori inchise si sterse sau pete murdare, ea tradeaza un organism bolnav si un suflet chinuit care trece prin necazuri.

Cum poti citi aura propriului corp

Pune palma cu degetele rasfirate pe o coala de hartie alba. Ai grija ca, in camera in care te afli, sa fie lumina naturala. Fereste-te de soare sau de becurile aprinse. Concentreaza-te asupra degetelor, iar dupa cateva minute vei observa in jurul lor cum apare un contur diafan si colorat in anumite nuante. Nu te descuraja daca nu vezi nimic la inceput. Pe masura ce reusesti sa te concentrezi asupra energiei pe care o emana corpul tau, vei percepe aura care te inconjoara.

Sufletul senin intareste aura corpului

Inainte de toate, suferintele sufletesti si sentimentele negative sunt cele care slabesc stralucirea aurei. Chiar daca treci prin perioade dificile, pastreaza-ti increderea in tine. Meditatia profunda, lasand la o parte toate gandurile negative si sacaitoare, te va ajuta sa iti echilibrezi campul energetic. O aura stralucitoare si puternica te va proteja de problemele de sanatate si iti va da acel echilibru sufletesc de care ai nevoie in momentele de cumpana.

Interpretarea culorilor

ROSU: culoarea puterii, a pasiunii si a vointei. O nuanta inchisa de rosu tradeaza un temperament mai nervos si impulsiv. In general, rosu este specific persoanelor active, dinamice, dar si nesabuite.

VIOLET: este culoarea sufletelor nelinistite, care cauta toata viata sa atinga obiective tot mai indraznete. Sunt persoane practice, cu abilitati deosebite in domeniul financiar. Nuantele inchise arata obstacole mari in calea lor si sentimentul ca nu sunt pe deplin intelesi de cei din jur.

GALBEN: inseamna optimism, incredere in sine si o activitate mentala superioara. Aura dominata de culoarea galbena arata un spirit inalt, inclinat spre invatatura si intelept. Galben stralucitor inseamna ca stii cum sa ai grija de tine, iar galben inchis tradeaza timiditatea.

VERDE: este culoarea simpatiei, a armoniei si a calmului sufletesc. Verdele luminos este specific celor care stiu sa vindece, sa aline sufletele ranite si sa ofere sprijin. Nuantele inchise de verde denota, insa, nesiguranta in propriile forte.

PORTOCALIU: este specific unui suflet cald si grijuliu, unui spirit creator si liber. Nuantele mai inchise reprezinta mandria si vanitatea, in timp ce nuantele deschise si stralucitoare arata un caracter echilibrat si controlat. Petele portocalii pot fi un semn al bolilor de rinichi.

ALBASTRU: simbolizeaza linistea si echilibrul. In special, albastrul cobalt este o culoare deosebita pentru aura, deoarece ea arata ca ti-ai descoperit menirea si iti vei indeplini destinul. Albastrul spalacit arata mai degraba tendinta spre singuratate, izolare, depresie.

Petele intunecate: avertizeaza asupra viciilor, asupra problemelor pe care ti le creezi singura din neatentie sau lipsa de prevedere.

Petele stralucitoare: sunt semnele unui spirit creator, care poate lucra spre binele omenirii si poate aduce schimbari semnificative in viata celor din jur.

Adauga un comentariu