International

Cum fac amor japonezii. Dezvaluiri incredibile despre NEBUNIA din tara Soarelui-Rasare

Publicat: 28 nov. 2016
1
Japonezii sunt uneori lipsiti de inhibitii. Au tot felul de emisiuni tv pentru adulti, care contin scene de sex explicit la care participa publicul, dar si filme artistice in care amorul carnal e prezentat in scene de un erotism intens.

Unul dintre cele mai erotice filme este „A snake of June„, in care o femeie face dragoste in ploaie, iar sotul ei si un alt barbat o privesc cu nesat. Filmul este un thriller, la origine, aparut in 2002, fiind cel mai nou dintre filmele care prezinta scene indecente, care au avut priza la public.

In 1985, comedia „Tampopo” prezinta cateva scene amuzante. Doi oameni fac dragoste, iar in tot acest timp isi dau unul altuia mancarea pe care o tin in gura.

„Suno no onna” este un film lansat in 1964, regizat de Hiroshi Teshigahara contine o scena de sex explicit, considerata una dintre cele mai reusite din cinematografia japoneza. Un barbat ajuta o femeie vaduva sa se stearga de nisip, iar in urma atingerilor lui in ea se trezesc fiorii placerii si de aici incepe o partida de sex incendiara, scrie realitatea.net.

In Japonia, femeile care isi doresc sa faca sex cu barbati care arata bine, dar pe care nu ii cunosc, pot sa participe la un show televizat, unde le sunt indeplinite dorintele.

Femeile sunt extaziate in public, sperand sa fie norocoasele care vor ajunge pe scena sa le faca sex oral barbatilor de acolo sau, daca au si mai mult noroc ele vor fi cele care vor sta goale, intinse in fata audientei, in timp ce unul dintre barbati vor face sex cu ele.

Spectacolul face furori, filmulete de acest gen fiind distribuite pe internet de oameni care se intreaba daca e vreun canal special sau noaptea, pe canalele unde ziua sunt desene animate, adultii pot sa vada asa ceva.

Un articol din „The Guardian” publicat anul trecut a suscitat un interes deosebit in mass media nipona si a determinat chiar o reactie a primului ministru Shinzō Abe.

De ce nu fac sex tinerii din Japonia – a fost tema articolului din „The Guardian” – si are ca personaj principal pe Ai Aoyama, „regina a iubirii” cu 15 ani in urma, in prezent consiliera in probleme de sex si „relationship” , care doreste sa vindece criza sexuala japoneza denumita oficial „sindromul celibatului”, prin reiterarea artei curtezanelor din perioada Edo a sogunilor si samurailor si o serie de interviuri in randul tinerilor japonezi.

Conform unui studiu efectuat in 2011, 61% din barbatii necasatoriti si 49% din femeile necasatorite cu varste cuprinse intre 18-34 de ani nu sunt implicati intr-o relatie amoroasa. Un alt studiu arata ca o treime din populatia sub 30 de ani nu a avut nicio relatie amoroasa vreodata. Potrivit cifrelor guvernului japonez, alarmat de scaderea natalitatii si imbatranirea populatiei, speranta de viata va creste la 91 de ani in 2060, pentru femei, si de la 84 pentru barbati.
Adauga un comentariu