Secretele istoriei

Cum faceau amor oamenii in Evul Mediu. Cata cruzime!

Publicat: 22 apr. 2016

Stiai ca in Evul Mediu Biserica se implica in viata sexuala a enoriasilor, avand opinii si legi privitoare la activitatile lor erotice? Documentele medievale scot la iveala o viziune interesanta, dar bizara (in unele cazuri) asupra sexualitatii. Actele sexuale erau descrise in detaliu, iar randurile respective erau insotite de entuziasm si polemici. Iata cum se facea sex in Evul Mediu si la ce practici ciudate apelau oamenii!

Ti se pare greu sa traiesti in secolul nostru? Te gandesti ca relatiile si viata erotica sunt doua domenii complicate? Citeste cum se facea sex in Evul Mediu si iti vei schimba ideile!

1. Persoanele care erau prinse ca faceau sex in afara casniciei erau pedepsite aspru. Spre exemplu, femeile erau rase in cap si inchise pe viata sau chiar omorate, insa totul depindea de comportamentul sotului lor. Mai mult de atat, preotii erau incurajati sa raporteze adulterul.

2. Conceperea unui copil era principalul scop al sexului, iar pozitia Misionarului era cea mai incurajata dintre toate.

3. Albertus Magnus, un filosof german, a facut o lista crescatoare cu cele mai pacatoase pozitii sexuale: 1. Misionarului, 2. unul langa altul, 3. stand jos, 4. in picioare. Doar in cazul obezitatii morbide era acceptat ca o alta postura erotica era mai buna ca Misionarul.

4. Sexul oral era pedepsit cu trei ani de inchisoare. Nici cel anal nu era la mare cinste. Cele doua tipuri de acte erau considerate pacate pentru ca nu erau folosite in scop de procreere, potrivit divahair.ro.

5. Homosexualitatea era considerata un pacat mortal. Persoanele implicate puteau fi pedepsite prin mutilare, fiind arse si torturate prin tot felul de practici. Trebuie sa recunoastem ca oamenii din Evul Mediu erau destul de creativi atunci cand venea vorba de schingiuire.

6. Surprinzator sau nu, si in Evul Mediu se facea sex cu prezervativ, insa se folosea in repetate randuri acelasi obiect. Stramosul prezervativului de astazi era confectionat din intestine de animale ce erau legate si impletite.loading...

Adauga un comentariu