Terapii alternative

Cum folosim aspirina pentru a scapa de vergeturi

Publicat: 17 mai 2017
7

Vergeturile sunt acele urme care raman dupa slabire într-un timp foarte scurt de timp. Aceste linii adancite în piele provoaca depresie în randul persoanelor care slabesc exagerat de mult într-un timp foarte scurt.

Aspirina, sperietoarea vergeturilor

Una dintre metodele de a scapa de vergeturi implica aspirina. Tot ce trebuie sa faceti pentru a spune adio vergeturilor este sa diluati aspirina într-o cantitate mica de apa. Aceasta combinatie (aspirina + apa) trebuie combinata apoi cu ulei de masline cald. Doua lingurite de masline sunt suficiente pentru prepararea tratamentului. Pasta se aplica direct pe piele si trebuie lasata la actionat vreme de 20-25 de minute. Clatiti apoi pielea cu apa calduta. Masca trebuie aplicata o data pe zi timp de aproximativ 7 zile.

Tratamentul miracol care te scapa definitiv de vergeturi 

E important ca la prepararea acestor solutii sa administrati si vitaminele E si C, pe care le gasiti în capsule, în farmacii. Aceasta combinatie naturista hidrateaza si reface pielea, redandu-i elasticitatea. Este recomandat ca pe perioada urmarii tratamentului sa faceti sport. În timpul antrenamentelor veti elimina colagenul, contribuind astfel la regenerarea completa a pielii.

Atentie! E bine sa nu va expuneti imediat la soare dupa aplicarea pastei pe piele. Pielea se poate usca si liniile inestetice devin mult mai vizibile. Daca doriti sa va relaxati afara, în natura, e preferabil sa alegeti un loc umbros.

Tratamentul nu este recomandat persoanelor care sunt alergice la compusii din care este facut.

Adauga un comentariu