Stiri si curiozitati

Cum i-a schimbat Danei Razboiu viata o cearta cu Dan Negru

Publicat: 24 sept. 2018

Dana Razboiu a dezvaluit, in cadrul unei emisiuni TV, cum a ajuns sa-si schimbe job-ul in televiziune pe care il avea in Timisoara, fiind sunata sa prezinte ulterior Jurnalul National, la Bucuresti. Aceasta a sustinut ca, printre altele, o cearta cu Dan Negru a fost printre factorii care au contribuit la ascensiunea carierei sale, iar pentru acest lucru ii va ramane indatorata prezentatorului TV.

Dana Razboiu a povestit cum o cearta cu Dan Negru a ajutat-o in cariera. Invitata in cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzata la Antena Stars, Dana Razboiu a dezvaluit ca in trecut a existat o cearta pe care a avut-o cu Dan Negru, care, considera ea, a fost un impuls necesar care a ajutat-o sa se descurce mai bine in momentul in care a intrat pe post in direct. Dana Razboiu considera ca cearta cu Dan a facut-o sa prezinte mult mai bine stirea respectiva, din cauza adrenalinei, iar acest lucru i-a determinat pe cei de la televiziunea din Bucuresti sa ii ofere un post in Capitala.

„Pot sa spun ca ii datorez si lui (Dan Negru n.r.) mutatul meu la Bucuresti. Eram amandoi colegi la TVR Timisoara. El venea din radio. Eu lucram la stiri si fusesera inundatii in Banat si am facut materiale despre inundatii in fiecare zi si seara intram in direct cu materialele facute de mine pe jurnalul principal al TVR-ului de seara. In prima zi eram in cabina de machiaj si a venit Dan Negru, statea sprijinit de tocul usii, iar eu ma machiam si a inceput sa comenteze ca ceva la machiaj nu ii placea. In fine, m-a iritat. Eu l-am dat afara, el nu a vrut sa iasa, am ajuns sa ne certam..

Cert este ca eram plina de adrenalina din cauza faptului ca avusesem aceasta cearta cu un coleg care era Dan si am intrat pe post in direct plina de adrenalina si am fost o foarte buna prezentatoare. Stiam exact despre ce vorbeam, dar eram si intr-o stare de aia de agitatie, eram foarte hotarata. Si, pentru ca eram atat de furioasa, cei de la Bucuresti m-au sunat dupa aceea si m-au chemat sa prezint jurnalul national. Asa ca ii multumesc lui Dan, i-am mai multumit dupa aceea, ne-am impacat, evident!”, povesteste Dana Razboiu, conform Spynews.loading...

Adauga un comentariu