Curiozitati

Cum imbatraneste o femeie in 5 minute – VIDEO

Publicat: 17 sept. 2013
4

Anthony Cerniello a creat un clip numit „Danielle” in care o femeie pare ca imbatraneste in doar 5 minute.

Barbatul a utilizat poze ale unei prietene asiatice si ale rudelor acesteia de diferite varste. Clipul este interesant pentru ca ne reaminteste un lucru banal pe care de obicei il trecem cu vederea – modul in care ne schimbam, inevitabil, pe masura ce inaintam in varsta.

In clip veti vedea la inceput un copil, apoi o adolescenta, o femeie matura si o batrana. Cerniello a fost ajutat de fotograful Keith Sirchio pentru a face pozele in care ulterior a cautat similaritati intre structurile osoase ale rudelelor prietenei sale asiatice, Danielle.

Ei au scanat imaginile si le-au combinat in Adobe After Effects. Ulterior, specialistii Nathan Meier si Edmund Earle au adaugat fotografiilor efectul de clipire, miscare a gatului si alte gesturi. In ultima faza artistul 3D George Cuddy a eliminat discrepantele la nivelul parului, al ochilor si al culorii pielii, iar imaginilor obtinute le-a fost adaugat un fundal muzical compus de Mark Reveley.

„M-am gandit destul de mult la moarte si am avut atacuri de panica pentru o vreme, asa ca mi-am dorit sa explorez acest lucru pentru a reusi sa trec peste aceasta perioada neplacuta”, a declarat Anthony Cerniello.

„Ideea proiectului este ca ceva se intampla cu noi si nu putem vedea exact ce, dar simtim; am incercat sa recreez o persoana pentru a evidentia procesul imbatranirii”, a mai spus el. Iata rezultatul in clipul de mai sus.
Adauga un comentariu