Stiri si curiozitati

Cum isi motiveaza Monica Gabor fetita sa invete din placere: „Noi combinam metodele traditionale dar ne folosim si de tehnologie”

Publicat: 11 feb. 2019

Multi parinti se confrunta cu probleme atunci cand vine vorba sa-i motiveze pe copiii lor in a invata din placere. Insa vedeta a gasit secretul si l-a impartasit si cu alti parinti.

Monica Gabor a gasit solutia perfecta pentru a o motiva pe Irinuca sa invete din placere. Si nu numai pe ea ci si pe fiul iubitului ei, Mr. Pink. Iar vedeta s-a gandit sa impartaseasca secretul si cu alti parinti dornici de a se implica in viata copiilor lor, fara sa intampine vreo situatie delicata atunci cand vine vorba de teme si invatat.

”Buna tuturor! ❤️❤️❤️ Voi cum va motivati copiii sa le faca placere sa invete mai bine? Noi combinam metodele traditionale dar ne folosim si de tehnologie. Antony isi imbunatateste gramatica, scrisul si matematica prin mai multe aplicatii de genul Lexia, Reflex dar si uitandu-se pe YouTube la diferite canale educative (si nu numai, carui baiat de 8 ani nu ii place Pokemon Go?loading...

Adauga un comentariu