Cancan

Cum își vor petrece anul acesta Răzvan Simion și Daliana Răducan sărbătorile de iarnă. Destinația pe care au ales-o cei doi

Publicat: 30 nov. 2022
Cum își vor petrece anul acesta Răzvan Simion și Daliana Răducan sărbătorile de iarnă. Destinația pe care au ales-o cei doi
Razvan Simion si Daliana Raducan isi vor petrece sarbatorile de iarna in Germania

Mai e puțin și se apropie Crăciunul, așa că fiecare a stabilit deja cum și unde îl va petrece. Răzvan Simion și Daliana Răducan vor pleca în Germania.

Acestora nu le-a venit greu să aleagă destinația pentru această perioadă deoarece matinalul de la Antena 1 are un motiv bine întemeiat.

Sora vedetei este stabilită în Germania, iar anul acesta a fost unul extrem de bun pentru aceasta.

Cum își vor petrece anul acesta Răzvan Simion și Daliana Răducan sărbătorile de iarnă

Răzvan Simion va merge în Germania de Crăciun pentru că sora lui este însărcinată, iar la sfârșitul lunii decembrie va aduce pe lume un băiețel.

„Sunt toate programate de foarte mult timp, prefer să spun când mă întorc cum a fost, decât să mă apuc să spun acum cum va fi. Intenționăm să mergem toți, cu cei mici, în Germania. Sora mea stă acolo de vreo 10 ani și urmează să îmi aducă un nepoțel, la finalul lunii decembrie, și mergem să o mai prindem graviduță. (…) E cel mai frumos târg de Crăciun și atunci legăm și Crăciunul și familia”, a mărturisit Răzvan Simion, pentru Antena Stars.

Matinalul de la Antenă îi va lua și pe cei doi copii ai lui, mai ales că Daliana și fiica lui Răzvan Simion sunt foarte apropiate, așa că cel mai probabil, aceasta va fi vacanța ideală.

Răzvan Simion și Daliana Răducan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Răzvan Simion părea extrem de fericit în brațele Lidiei Buble, iar toți credeau că cei doi vor ajunge la altar. Ei bine, se pare că timpul a avut alte planuri cu cei doi, așa că au mers pe drumuri separate. Dacă Lidia Buble a rămas singură după despărțire, ei bine Răzvan Simion și-a găsit alinarea în brațele Dalianei Răducan. Actuala iubită a lui Răzvan Simion  este architect și designer de interior, având propria afacere în București. Aceata a participat alături de Dragoș Bucur, în emisiunea ,,Visuri la Cheie”, iar mai apoi a început să lucreze pe cont propriu.

Cei doi și-au început relația într-o vacanță în Istanbul.

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1 pentru VIVA!.

Ianca, fiica matinalului de la Antena 1, este foarte apropiată de iubita tatălui său. Fosta arhitectă a emisiunii „Visuri la cheie” și fata lui Răzvan Simion au o legătură specială care a depășit stadiul prieteniei. Iar acest lucru a fost dezvăluit tocmai de către colegul lui Dani Oțil. În altă ordine de idei, matinalul a mai ținut să menționeze că este foarte fericit alături de Daliana Răducan și că nu va ezita să anunțe dacă va fi tată pentru a treia oară.
Adauga un comentariu