Magazin

Cum îți alegi rochia potrivită dacă porți mărimi mari

Publicat: 06 mai 2021

Atunci când știi că urmează să mergi la o petrecere primul gând care îți apare în minte este legat de rochie. Aceasta este o problemă generală a tuturor femeilor, indiferent de locație, buget, preferințe sau dimensiuni. Pentru a face mai ușoară găsirea rochiei perfecte, îți prezentăm în acest articol câteva sfaturi de care să ții cont atunci când mergi la cumpărături. Nu-ți faci griji dacă porți mărimi mari, aceste reguli sunt general valabile.

Rochii care avantajează femeile cu dimensiuni mari

Prin definiție, rochia de seară este cea mai elegantă piesă vestimentară din garderoba unei femei pentru că pune în evidență formele corpului în modul cel mai senzual, iar din acest motiv atrage toate privirile. Indiferent de kilogramele pe care le ai, poți fii feminină și elegantă, ieșind în același timp în evidență, dacă vei îndrăzni să porți rochii frumoase.

Primul lucru de care trebuie să ții cont atunci când cauți o rochie elegantă cu dimensiuni mai mari este să-ți scoată în evidență talia și să creeze efectul de clepsidră. Alege rochii care îți conturează frumos mijlocul prin curele delicate, broderii sau aplicații.

Al doilea lucru la fel de important este culoarea. Îndrăznește să porți culorile care îți plac. Chiar dacă negrul subțiază silueta, nu este necesar să te axezi doar pe această culoare. Iluzia de kilograme în minus nu este creată doar de culoare ci și de modelul rochiei.

Alege modelul, mărimea și croiala potrivită pentru tine

Atunci când probezi rochii elegante cu mărimi mai mari poți fi tentată să-ți ascunzi formele în haine de mărimi foarte mari, însă acest lucru nu te va ajuta. Mărimea potrivită este cea care nu te va strânge, evidențiind aspecte care nu vrei să fie observate, și nici nu te va face mai plinuță. Probează mai multe mărimi până dai de cea potrivită pentru tine și îmbracă-te pentru silueta din prezent, nu pentru cea la care visezi să ajungi. Numerele sunt relative și croiul este esențial! Dacă vrei să-ți ascunzi șoldurile, alege o rochie ce maschează ușor această zonă. Fie că alegi o rochie cu un volan sau una cu o croială lejeră, imaginea de final trebuie să fie cea dorită de tine.

Materialul rochiei ține cont de perioada în care are loc evenimentul.

Cu siguranță nu vei putea purta aceeași rochie de de Revelion pe care ai purtat-o anterior și la o nuntă din luna iulie. Materialele rochiilor de vară pentru petreceri de seară sunt fluide și vaporoase, dar din materiale elegante și prețioase precum mătasea, pe când cele recomandate la petreceri de iarnă sunt mult mai groase, precum rochia din catifea, și adesea mai strălucitoare, cu paiete sau aplicații metalice, așa cum sunt cele specifice Crăciunului sau Revelionului. De asemenea, dacă pe timpul verii nu iei în calcul decât rochii cu umerii dezgoliți sau cel mult pe un umăr, în sezonul rece la mare căutare sunt rochiile cu mânecă lungă care îți vor asigura confortul termic de care ai nevoie într-o noapte geroasă de iarnă. Pentru a vedea exact ceea ce ți se potrivește, îți recomandăm rochii marimi mari de la TrendLand.

Dacă vei ține cont de aceste aspecte cu siguranță vei alege o rochie elegantă care să te pună în evidență, scoțând în același timp feminitatea și eleganța în față.

 

 

Adauga un comentariu