Timp liber

Cum iti dai seama ca vrea sa se desparta de tine

Publicat: 17 mai 2010

Unele semne, sunt martorul unei despartiri inevitabile, tu trebuie doar sa recuosti acele semne, pentru a sti la ce sa te astepti. Exista multi indicatori care indica faptul ca relatia are probleme, insa ne vom opri asupra a 4 asemenea semne, care arata ca despartirea este aproape. Odata ce ai observat aceste semne, poti sa abordezi problemele de cuplu inainte de a fi prea tarziu sau poti iesi chiar tu prima din relatie.

1. Partenerul tau incepe sa se distanteze de tine fizic sau emotional

Primul semn este orice distantare comportamentala, fie ea fizica sau emotionala. Distantarea fizica apare atunci cand partenerul tau isi face din ce in ce mai putin timp pentru tine. Acesta va evita sa ia parte la activitatile tipice de cuplu, cum ar fi vizionarea unui film, plimbare, cumparaturi.

Distantarea emotionala este mult mai subtila, insa este un indicator puternic al faptului ca relatia se indreapta spre sfarsit. Apar modificari in modul cum comunica cu tine, cum ar fi lipsa contactului vizual sau utilizarea unui ton diferit. Incepe sa evite discutarea planurilor de viitor pentru voi doi. Toate aceste semene arata ca investitia emotionala a partenerului tau incepe sa se deterioreze rapid.

2. Partenerul tau face schimbari mari in viata de zi cu zi

Unul dintre cel mai evident semn al unei relatii cu probleme este atunci cand partenerul reorganizeaza intregul program, pentru a petrece cat mai putin timp cu tine. Daca este vorba de o promovare, atunci nu ai de ce sa iti faci griji, dar daca sta la birou pana tarziu, s-ar putea ca ceva sa se intample acolo.

Un alt lucu la care trebuie sa fii atenta este atunci cand partenerul tau incepe sa isi petreaca timpul cu un nou grup de prieteni. Daca acestia sunt casatoriti, n-ar fi nici o problema, insa daca sunt burlaci petrecareti, ai motive sa te ingrijorezi.

3. Dispare disputa verbala si argumentele

Intr-un cumplu, este o permanenta disputa intre parteneri, fiecare aducand cat mai multe argumente. Nu fi fericita daca argumentele de zi cu zi incep sa dispara complet. O reducere brusca in suma de lupte si argumente in relatia voastra ar putea insemna ca partenerul tau a inceput sa reduca din investitia sa emotionala. Retragerea rapida de la confruntari este un comportament comun al celor care sunt frustrati alaturi de partenerul lor sau au inceput sa nu le mai pese de ascesta.

Si opususl acestui lucru poate fi o avertizare. Este posibil ca el sa te impinga catre cearta, pentru ca mai apoi sa gaseasca o scuza pentru faptul ca te-a parasit.

4. Nivelul de intimitate fizica este mai scazut ca niciodata

Cand partenerul tau incepe sa se distanteze fizic de tine, imediat vei observa ca intimitatile fizice: giugiuleala, preludiu, masaje, au disparut aproape complet. Nivelul de intimitate dintr-o relatie spune multe depre conexiunea romantica dintre partenri. Contactul fizic dintre parteneri ii leaga pe acestia foarte mult, iar atunci cand dispare, actioneaza ca o crapatura in tavan, care permite sa se scurga ploaia.
Daca rezista tuturor avansurilor tale este un semn si mai rau.

De indata ce constati ca acesti indicatori au aparut in relatia voastra trebuie sa fii cu ochii in patru, pentru a putea actiona in timp util.loading...

Adauga un comentariu