Magazin

Cum îți găsești talismanul norocos? Criterii de care să ții cont

Publicat: 22 iun. 2022

Talismanele norocoase sunt din ce în ce mai populare, acestea fiind bazate pe legende și povești care datează de sute de ani. Dacă și tu ești în căutarea talismanului tău norocos, vei găsi mai jos câteva criterii care te vor ajuta să îl identifici în funcție de zodie. 

Este important ca talismanul să fie potrivit cu personalitatea ta, deoarece acesta poate influența direct energia și starea de spirit.

Taur

Taurul este considerată o zodie înțeleaptă și încăpățânată. Talismanul norocos pentru această zodie ar trebui să aibă minim un element din obsidian care este menit pentru atragerea bogăției și a norocului. Astfel, poți alege dintr-o gamă variată de talismane norocoase bazate atât pe obsidian, cât și turcoaz sau cuarț roz.  Amuletele care conțin aceste pietre semiprețioase te vor ajuta să scapi de stres și să găsești ușor răspuns pentru situațiile dificile. 

Gemeni 

Talismanele norocoase ale acestui semn zodiacal sunt bazate pe agat, acvamarin și smarald. Acestea pot avea puterea de a aduce iubire și echilibru în viața purtătorului lor și în relațiile interpersonale. Poți purta un pandantiv cu agat, care contribuie la puterea de iertare, la toleranță și generozitate. 

Rac

Semnul de apă se află sub influența directă a perlelor, aventurinului și pietrei lunii. Acestea sunt menite să îți stimuleze pozitivitatea, prosperitatea și seninătatea. Racii pot fi influențați, spre exemplu, dacă poartă o brățară cu 6 pietre norocoase montate în pătrat cu aventurin. Aceasta va contribui în dragoste, lipsa grijilor și a fricilor, dar și la menținerea fericirii căsătoriilor. 

Leu

Leul este influențat de piatra semiprețioasă onix care are puterea de a reface resursele energetice și de a spori starea de siguranță și încredere în sine. Alege să porți un pandantiv set cu lănțișor onix, piatră cu rol protector împotriva energiilor negative.

Fecioară

Prezența unui talisman norocos cu jasp te va ajuta să fii mai optimist și va bloca atacurile energetice negative. Și cuarțul ori zirconiul sunt potrivite, acestea având puterea să te elibereze de stres și de constrângeri. Mai exact, purtarea unor cercei din jasp va avea rol protector împotriva pericolelor, fiind o piatră de respingere a energiilor negative.

Balanță 

Piatra lunii, opalul și crisolitul sunt amuletele care îți vor purta noroc în drumul tău spre găsirea liniștii și a fericirii profunde. Acestea te vor ajuta să elimini stresul, persoanele false și nedreptatea din viața ta. Poți opta pentru un breloc din opal, pe care să îl atașezi cheilor de la casă. 

Scorpion 

Aura ta va fi întărită dacă vei alege talismane pe bază de malachit. Mai mult, cornalina și acvamarinul sunt potrivite pentru a te ajuta să fii mai echilibrat din punct de vedere psihic și să renunți la obiceiurile care îți fac rău. Încearcă să porți un inel cu malachit pentru a-ți spori succesul în afaceri. 

Săgetător 

Talismanul tău norocos este topazul. Îți va fi util pentru că te protejează de accidente dar te ajută să ai parte de cooperare și înțelegere la locul de muncă și în viața personală. Alături de turcoaz și cuarț albastru, te ajută să îți păstrezi calmul în situații critice și să iei decizii corecte. 

Capricorn

Semnul zodiacal este sub influența azuritului și a pietrei onix. Sunt potrivite pentru a-ți influența intuiția și pentru a te proteja de trecut. Purtarea lor sub formă de talismane norocoase te va ajuta să fii mai dezinvolt și mai liniștit. 

Vărsător

Ametistul te va ajuta să înlături stările negative și să obții un somn odihnitor, binemeritat. De asemenea, poți alege și turcoazul (peruzeaua) sau zirconiul, acestea fiind potrivite să te protejeze de situațiile critice și să îți dezvolte intelectul și intuiția. 

Pești 

Acvamarinul și ametistul sunt ideale pentru acest semn de apă. Amuletele bazate pe aceste pietre semiprețioase au puterea de a alunga anxietatea, fricile și emoțiile reprimate. Un colier din ametist este potrivit pentru latura creativă și flexibilă a imaginației, dar și pentru îndepărtarea spiritelor rele. 

Berbec

Această zodie reprezintă putere și perseverență, prin urmare are nevoie de o amuletă pe măsură. Există o mulțime de alegeri în ceea ce privește talismanele bazate pe agate. Acestea sunt pietre semiprețioase care induce starea de calm, în timp ce stimulează creativitatea și încrederea în sine. De asemenea, ametistul și jaspul pot fi variante potrivite pentru acest semn. 

Alegerea talismanului norocos devine mai ușoară dacă ții cont de aceste criterii. Nu uita să te orientezi către un obiect micuț care te reprezintă și pe care îl poți avea la tine în marea parte a timpului. 

Sursa: Shutterstock

Imaginea poate fi descărcată aici
Adauga un comentariu