Terapii alternative

Cum iti poti curata arterele cu ajutorul unui singur fruct delicios

Publicat: 01 ian. 2015
Uimitoarele beneficii ale tratamentului cu extract de rodie continua sa uimeasca si astazi. Printre cele mai importante avantaje se numara: reducerea acumularilor de lipide la nivelul muschiului cardiatic; reducerea considerabila a anomaliilor observate cu ajutorul tehnologiei EKG; reducerea nivelurilor de stres oxidativ; reducerea extinderii cardiace; reducera chemokinelor, un mesager chimic asociat cu aparitia proceselor inflamatorii la nivelul arterelor; reducerea infiltrarii de macrofage la nivelul muschiului cardiac.

Suferi de o boala de rinichi? Bea suc de rodie 

Urmatoarele proprietati confirmate experimental sunt doar cateva dintre evidentele care demonstreaza enormele proprietati ale acestui fruct:
Proprietati antiinfectioase – in multe cazuri, acumularea placilor la nivelul arterelor, implica existenta unor infectii virale sau bacteriene;
Proprietati antiinflamatorii – inflamatia joaca un rol important in patogeneza afectiuniulor cardiovasculare, aceasta fiind principala cauza a afectiunilor organismului uman.

Consumul regulat de suc de rodie te ajuta sa slabesti 

Proprietatea de a reduce a tensiunea arteriala – O substanta intalnita in sucul de rodie, numita angiotensina, are proprietatea de a contribui la reducerea tensiunii arteriale.
Proprietati antioxidante – Oxidarea este unul dintre fenomenele care contribuie la aparitia afectiunilor cardiovasculare.  De exemplu, colesterolul poate fi crescut, dar este inofensiv, atata timp cat nu se produce o oxidare a acestuia. De asemenea, s-a descoperit ca acest fruct are proprietatea de a contribui la reducerea stresului oxidativ din sange.Un studiu efectuat asupra soarecilor din laborator a demonstrat ca aceasta reducere a stresului oxidativ a fost asociata cu o scadere de 44% a nivelului leziunilor arterosclerotice.


loading...

Adauga un comentariu