Securitate

Cum iti poti curata gratuit calculatorul de malware si troieni

Publicat: 31 mart. 2014

Pentru ca antivirusii nu sunt de fiecare data eficienti, cateodata aveti nevoie de o solutie rapida si gratuita pentru a scapa de diverse infectii, malware si troieni, scrie playtech.ro.

Combofix este un program creat de cei de la sUBs care scaneaza calculatorul de infectii malware, iar atunci cand gaseste, aproape de fiecare data, reuseste sa indeparteze aceste infectii in mod automat. In plus, pe langa faptul ca inlatura cea mai mare parte a virusilor cunoscuti, Combofix pune la dispozitie si un raport detaliat asupra neregulilor gasite si/sau rezolvate, care poate fi folosit mai departe intr-o curatare ,,profesionista”. Simplu de folosit, automat si gratuit, singurul lucru ce ii poate fi reprosat este faptul ca momentan nu a fost actualizat pentru Windows 8.1

In cea de a 2-a parte a tutorialului veti gasi o prezentare a AdwCleaner si omologul sau mai tanar, Junkware Removal Tool, programe care vizeaza problemele si infectiile de tip adware, toolbar-uri, engine-uri de cautare, diverse programe nedorite si alti Hijackers de browser.

Citeste mai mult pe playtech.ro.loading...

Adauga un comentariu