Fashion

Cum (mai) purtam piesele din denim ca sa nu plictisim?

Publicat: 21 mai 2019

Nici denimul nu mai e ce-a fost. Daca pana acum ceva vreme ne refeream strict la pantaloni, iata ca piesele din denim si-au facut din ce in ce mai mult loc in garderoba. De la blazere la rochii de seara din denim, oferta e mai mult decat generoasa. Or, si tu trebuie sa tii pasul. Ok, nu trebuie neaparat, dar daca te pasioneaza moda, asta-i situatia.

Imi aduc aminte de o rochie fabuloasa de la Maison Martin Margiela, de prin 2001-2002 – o rochie din denim, cu trena, pe care am vazut-o la Paris intr-o vitrina si am oftat indelung – ma intrebam in ce dulap va ajunge, cine o va purta, ce soarta va avea. Sunt convins ca a incaput pe maini bune, totusi.

Vezi si: Cateva piese vestimentare pe care orice mignona ar trebui sa le aiba

Dar de atunci si pana acum am asistat la o adevarata revolutie a denimului, l-am vazut exploatat sub toate formele, in asa fel incat in mai 2019 pot spune ca piesele din denim care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba sunt: salopeta, rochia, fusta mini din denim prespalat si salvarii.

In acest sens am selectat si o serie de imagini reprezentative, zic eu, imagini care propun diverse tinute mai mult sau mai putin casual, toate cu denim in compozitie.

Daca ar fi sa fantasmez, as putea spune ca daca ar disparea o serie de materiale, daca s-ar evapora pur si simplu si ar ramane stocuri infinite de denim, situatia nu ar fi deloc dramatica – actualitatea ne demonstreaza ca poti face absolut orice din acest material si, culmea, arata bine.

Adauga un comentariu