Secretele istoriei

Cum ne dam seama daca Meghan Markle a ramas insarcinata cu printul Harry

Publicat: 16 aug. 2018
3

Toata lumea asteapta cu sufletul la gura ca ca Meghan Markle sa ramana insarcinata cu printul Harry. Specialistii au descoperit ca ea are parul extrem de cret (seamana cu mama ei care are origini africane) si ca de mai multi ani isi indreapta parul folosind un tratament special semi-permanent.

Iata cum ne vom da seama daca Meghan Markle (37 de ani) a ramas insarcinata cu printul Harry (33 de ani): cand va ramane gravida nu va mai putea folosi un tratament pentru indreptarea parului cum face acum. Asa explica specialistii.

Ducesa de Sussex a fost surprinsa recent band sampanie impreuna cu sotul ei. Faptul ca bea alcool si avea parul drept este un indiciu ca nu este insarcinata, cum aparusera multe zvonuri in ultimul timp. Meghan este rezultata dintr-un tata caucazian, Thomas Markle, si o mama afroamericana, Doria. In 2011, ea a declarat: Mama mea e negresa si tata olandez si irlandez, asa ca parul meu e foarte cret”. Foloseste un tratament cu keratina sau brazilian pentru a-si indrepta parul. Un astfel de tratament costa intre 100 si 350 de lire sterline. Expertii cred ca Meghan Markle va dezvlui ca va dezvalui mult mai tarziu decat Kate Middleton cand va ramane insarcinata cu printul Harry.

Adauga un comentariu