Stiri si curiozitati

Cum o alinta Alex Bodi pe Bianca Dragusanu in public

Publicat: 26 mart. 2019

Bianca Dragusanu si iubitul ei, Alex Bodi, s-au dat gol pe retelele de socializare. Toata lumea a aflat cum se alinta cei doi.

Alex Bodi a postat o fotografie in mediul virtual, la care Bianca Dragusanu a lasat un comentariu. Mesajul a dezvaluit cum il alinta vedeta pe partenerul ei: „Tigrul meu”.

Imediat a venit si replica lui Alex Bodi: „Tigroaica mea sexy”.

De-a lungul anilor, Bianca Dragusanu a avut numeroase relatii. Printre cei cu care s-a iubit se numara designerul Catalin Botezatu si fostul fotbalist Adrian Cristea, supranumit Printul. Vedeta a fost casatorita pentru cateva luni cu Victor Slav, impreuna cu care are o fetita, Sofia Natalia. Dupa divort, acestia si-au reinnodat relatia. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit din nou anul trecut. Dupa separare, vedeta de televiziune si-a gasit linistea in bratele unui tanar plin de bani, Tristan Tate, insa povestea lor de amor nu a durat prea mult. Ulterior, Bianca Dragusanu a inceput o relatie cu Alex Bodi, insa s-a despartit de acesta la cateva zile dupa Craciun. Ulterior, despre Bianca Dragusanu s-a zvonit ca ar avea o relatie cu croatul Josip Heit, nimeni altul decat seful lui Alex Bodi. Apoi, Bianca Dragusanu s-a intors in bratele fostului iubit, Alex Bodi. De curand, cei doi se afla in prezent intr-o vacanta la Hong Kong.loading...

Adauga un comentariu