National

Cum o va rasplati Patriarhia Romana pe Simona Halep

Publicat: 15 iul. 2019

Patriarhia Romana ii va acorda Simonei Halep Ordinul „Crucea Patriarhala” pentru mireni, cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane. "Romanca Simona Halep a devenit de mai multa vreme un simbol al performantei sportive pe plan international, fapt care a culminat cu obtinerea trofeului Wimbledon 2019, cel mai vechi si mai prestigios turneu de tenis dintre cele 4 turnee de Mare Slem.

Englezii au anuntat cine ar putea fi iubitul Simonei Halep

Apreciind realizarile sale in domeniul tenisului feminin de performanta si, totodata, credinta sa crestin-ortodoxa, pe care o marturiseste public prin semnul Sfintei Cruci, Patriarhia Romana ii acorda campioanei Simona Halep Ordinul „Crucea Patriarhala” pentru mireni, cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane. Data inmanarii distinctiei va fi stabilita de comun acord", se arata intr-un comunicat al  Biroului de Presa al Patriarhiei Romane.

Simona Halep va ateriza astazi, ora 17.00 pe aeroportul „Henri Coanda“ si va fi primita la Salonul Oficial al aeroportului, unde isi va prezenta cel mai important premiu din cariera. Sportiva in varsta de 27 de ani, a castigat sambata primul sau trofeu la turneul de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Serena Williams, cu scor 6-2, 6-2. Simona Halep va urca astazi pe locul 4 mondial WTA.loading...

Adauga un comentariu