Educatie intima

Cum obtineti o partida de sex prelungit si de calitate: mestecati incet

Publicat: 31 dec. 2010

Oare partenerul tau nu se descurca atat de bine in timpul unei partide de sex pe cat ti-ai fi dorit? Potrivit unor cercetatori francezi, exista o legatura stransa intre modul in care mancam si obiceiurile sexuale.

 Oamenii de stiinta francezi au descoperit o legatura interesanta intre alimentatie si sex. Conform acestora, exista o legatura stransa intre modul in care ne hranim si performanta barbatilor din dormitor, scrie VESTI

80 la suta dintre barbatii care nu-si satisfac partenera total sunt tentati sa inghita mancarea fara a o mesteca. S-a dovedit ca majoritatea acestora inghiteau mancarea atat de repede incat nici nu puteai observa daca, intr-adevar, procesul de masticatie are loc. Cercetatorii au ajuns astfel la conlcuzia ca, pentru un act sexual de calitate, trebuie ca barbatii sa mestece mai incet.

Exista, de asemenea, si alimente asa-numite afrodisiace care stimuleaza activitatea hormonala. Printre acestea se afla fructul de avocado, care intensifica circulatia sangelui si imbunatateste circulatia periferica. De asemenea, ciocolata stimuleaza secretia de endorfine, asa-numitii hormoni ai fericirii, care ne fac sa uitam de problemele de peste zi, imbunatatind, totodata, conditia fizica.

Studiul a implicat barbati cu varste cuprinse intre 22 si 29 de ani. Inainte de participarea la acest studiu, toti se plangeau de probleme legate de sexualitate.loading...

Adauga un comentariu