Remedii naturiste

Pune o tulpină de trandafir într-un cartof și urmărește ce se întâmplă o săptămână mai târziu! Fantastic! VIDEO

Publicat: 19 ian. 2020

Cum plantezi un trandafir in ghiveci! Transformă un cartof într-un… trandafir în cel mai scurt timp!

Tuturor ne place un buchet frumos de flori pe masa de bucătărie, din păcate un buchet de flori nu este întotdeauna ieftin și după câteva zile este deja în coșul de gunoi!

Florile sunt foarte frumoase și oferă locuinței tale o atmosferă familială. De asemenea, miros foarte bine! Din păcate, florile sunt destul de scumpe și nu avem toți degetele minune ale unui grădinar. Avem un sfat grozav, cu ajutorul căruia îți poți dezvolta propriii trandafiri în cel mai scurt timp! Nici nu ai nevoie de degete verzi pentru asta. Și astfel, vei avea mereu o floare la indemână. Ideal, nu?

Cum plantezi un trandafir in ghiveci

Din păcate, nu toți avem „degetele verzi” pentru a menține o frumoasă grădină cu flori. Din fericire, am găsit trucul de a avea un trandafir frumos în cel mai scurt timp. Nu trebuie să fii bun la grădinărit și vei avea mereu flori frumoase. Pare grozav, nu-i așa? Toată lumea ar dori să aibă un buchet frumos de trandafiri și datorită acestui sfat, veți avea în curând o grădină plină de flori frumoase. Nu-ți trebuie decât o tulpină de trandafir, un cartof, o sticlă de plastic, un vas și un ghiveci.

Cum facem

Alegeți un trandafir care vă place, scoateți toate frunzele de pe tulpină și tăiați capul trandafirului în diagonală (la aproximativ trei centimetri de floare). Dacă floarea este încă frumoasă, o puteți pune într-o vază mică.

Luați cartoful și faceți o gaură în cartof, suficient de mare pentru ca tulpina trandafirului să intre și să nu cadă. Acoperiți partea de jos a vasului cu 5 centimetri de pamant și așezați cartoful. Acum umple restul vasului cu pamant. Tăiați fundul sticlei și așezați-l cu grijă pe tulpina trandafirului ca un fel de clopot. Udați trandafirul din când în când (în jurul sticlei) și urmăriți-vă cum trandafirii vor înflori ca niciodată!loading...

Adauga un comentariu