Actualitate

Cum poate fi prevenita aparitia firelor albe de par. Toate femeile ar trebui sa cunoasca aceasta metoda

Publicat: 10 sept. 2018

Pe masura ce inaintam in varsta, organismul nostru trece prin schimbari radicale si inclusiv aspectul fizic are de suferit. Aparitia firelor albe de par reprezinta o problema pentru multe femei, chiar de la varste destul de fragede.

Culoarea parului este data de un pigment care poarta denumirea de melanina. Odata cu trecerea anilor, cantitatea de melanina scade, lucru care duce la aparitia firelor albe de par. Acest lucru se poate intampla fie din cauza varstei, fie din cauza unor afectiuni. Pentru a masca firele albe, femeile apeleaza la vopseaua de par din comert. Chiar daca este cea mai rapida solutie, aceasta contine o multime de substante chimice care pot cauza in timp probleme la nivelul firului de par, motiv pentru care sunt recomandate tratamentele naturale. Un astfel de tratament poate fi obtinut acasa si are capacitatea de a preveni aparitia firelor albe de par.

Iata asadar cum poate fi prevenita aparitia firelor albe de par.

Remediul natural care previne aparitia firelor albe de par are la baza doua ingrediente simple: uleiul de cocos si sucul de lamaie. Pentru a obtine acest tratament trebuie sa folositi 3 linguri de suc de lamaie si 50 ml de ulei de cocos. Puneti intr-un bol cele doua ingrediente si amestecati-le foarte bine pana la omogenizare. Apoi, aceasta pasta se aplica in zonele in care exista firele albe. Dupa o ora, parul trebuie clatit cu apa calda si spalat cu sampon. Acest tratament trebuie aplicat o data pe saptamana si in doar o luna rezultatele incep sa se vada.loading...

Adauga un comentariu