Magazin

Cum poti avea o relatie foarte buna cu seful tau

Publicat: 10 iul. 2012

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aiba in vedere un angajat care vrea sa fie promovat este relatia pe care are cu superiorii sai, scrie Business Insider.

Astfel, o relatie cat mai buna cu sefii te poate ajuta sa obtii functia mult dorita. Alexandra Levit, specialista in resurse umane, sustine ca un angajat trebuie sa aiba in vedere in special imbunatatirea relatiei pe care o are cu seful sau direct pentru ca el este cel care cunoste cel mai bine eforturile de zi cu zi ale salariatilor companiei.

Iata, mai jos, cinci sfaturi pe care le da Levit persoanelor care vor sa isi imbunatateasca relatia pe care o au cu superiorii.

1. Fii angajatul bun la toate. Accepta sarcinile fara sa te plangi. Asuma-ti rolul de lider in echipa ta chiar daca nu te simti foarte confortabil facand acest lucru.

2. Cauta noi provocari. Nu trebuie sa ai o atitudine reticenta pentru ca ai o performanta foarte buna in actuala ta functie. Cauta in continuare idei noi.

3. Incearca sa termini sarcinile care iti sunt date inainte de termenul limita. Nu ii da niciodata sefului tau ocazia de a te intreba cand vei termina treaba.

4. Fii proactiv si fii prietenul angajatorului tau. Este indicat sa ii cunosti copiii, dar si sotul sau sotia si sa incerci sa discuti cu el. Astfel, vei veni cu mai multa usurinta sa ii prezinti ideile tale.

5. Fii la curent cu tot ce se intampla in jur. Trebuie, de exemplu, sa citesti publicatii din domeniul comertului si sa urmaresti persoane importante din industrie pe Twitter. Seful tau va aprecia faptul ca esti la curent cu diferite subiecte pe care el nu are timp sa le urmareasca.loading...

Comentarii
  • Daca vrei sa ai o relatie buna cu sefu/a ta trebuie sa-l pupi in fund, sa-i dai dreptate chiar daca nu are, sa-i aduci permanent ,,atentii’ cat mai consistente, eventual sa-i faci menajul in casa sa-i faci zacusca, muraturi sa-i cresti si niste pasari pe la tara, sa-i barfesti pe cei care-si fac treaba bine, in rest poti sa fii tampit si sa nu ai habar de lucrari, vei fi laudat permanent de sef/a si vei fi promovat. Se recunoaste vre-o sefa din Iasi in descrierea de mai sus?

Adauga un comentariu