Magazin

Cum poți petrece un weekend de vis alături de cei dragi? Iată câteva activități pe placul tuturor!

Publicat: 29 iul. 2021

Sezonul cald este în toi, astfel că toată lumea își dorește să petreacă timp de calitate și să își creeze amintiri numai bune de povestit în serile lungi de iarnă. Dacă reușești să te bucuri de momentele petrecute în compania oamenilor dragi, cu siguranță vei avea o vară de neuitat!

Momentele petrecute în natură sunt cele preferate, însă poți petrece clipe frumoase și la o piesă de teatru, un concert sau chiar un film, mai ales dacă ai alături de tine persoana sau persoanele care contează cel mai mult pentru tine. 

Iată câteva idei de activități de încercat în timpul liber!

  • Teatrul este, de fiecare dată, o alegere perfectă! Vizionarea alături de familie și/sau prieteni a unor piese de teatru poate fi extrem de reconfortantă, mai ales dacă alegi să vezi o comedie, care te va face să râzi cu lacrimi. Poți alege chiar varianta unei piese jucate în aer liber, astfel că vei avea parte de aer curat și te vei simți mai în siguranță, cu atât mai mult în această perioadă, în care virusul Sars Cov 2  are o rată de transmitere mult mai mică în aer liber, față de un spațiu închis. 
  • Pescuitul, varianta perfectă pentru un weekend de vis – dacă nu îți este teamă de apă și adori să petreci ore în șir pe malul lacului, pescuitul te va face să petreci timpul așa cum îți dorești! Nu mai rămâne decât să iei cu tine câțiva prieteni și proviziile necesare: undițe, mulinete, momeala potrivită, monturi de la Fishingmall, scaunul potrivit și distracția poate începe, iar dacă ești fan al dormitului în cort, petrecerea se poate prelungi până târziu în noapte, în jurul unui foc de tabără. 
  • Sportul – mereu alegerea cea mai bună atunci când ai timp liber. Să faci sport este extraordinar, mai ales că activitatea fizică îți îmbunătățește sănătatea și îți creează o stare de spirit extraordinară. Atunci când depui efort, corpul secretă endorfine (responsabile cu starea de bine), așa că vei putea fi mult mai bine cu tine după. În plus, sporturile de echipă precum fotbalul sau baschetul pot antrena o mulțime de prieteni, care îți vor mulțumi că te-ai gândit la o astfel de variantă de a petrecere weekendul. 
  • Excursiile sunt sinonime cu amintirile de neuitat! Dacă ai câteva zile libere, o excursie într-un oraș necunoscut sau într-un loc de poveste poate deveni amintirea ta preferată din timpul acestei veri. Poți alege să zbori într-un oraș din Europa. Vei găsi numeroase oferte de city break-uri sau poți alege să te bucuri de priveliștile de poveste ale României: Sfinxul, Babele, cascada Urlătoarea, Delta Dunării, Transalpina, Rânca, Voronețul, Gura Portiței, sunt doar câteva dintre locurile de poveste pe care le poți vedea în România. 

Indiferent de ceea ce vei alege să faci în timpul liber, este important să te simți bine, dar și să creezi legături frumoase cu oamenii pe care îi iubești. Doar așa te vei simți mereu bine și îți vei crea amintiri de neuitat, numai bune de povestit nepoților.

Sursă foto: Pexels.com

Adauga un comentariu