Magazin

Cum poti sa aduci energia iubirii in casa ta. Patru lucruri pe care le ai de facut

Publicat: 27 mai 2016
1
Iubirea este forta vietii, sursa de inspiratie pentru artisti, motivatie pentru multi dintre noi sa mearga mai departe si sa lupte. Iubirea este motorul, iar in lumea feng shui se spune ca iubirea creste acolo unde exista energie pozitiva. Iata patru trucuri sa aduci energia iubirii in casa ta.
Observa iubirea peste tot
Ce vezi cand te uiti prin casa ta, prin birou tau sau pe oriunde te duci? Vezi lucruri pe care le iubesti? Iubesti lucrurile pe care le vezi? Te simti inspirat de locul in care te afli? Inconjoara-te de lucruri care te fac sa te simti incredibil. Schimba tot ce nu te inspira. Invita dragostea in spatiul tau.
 
Exerseaza iubirea zi de zi
Aranjeaza un spatiu in care sa ai grija de tine zi de zi. Iubirea de sine este cheia tuturor relatiilor cu ceilalti. Daca iti place sa faci baie, adu in baie lumanari parfumate, sapunuri de lux, o perna pentru baie. Daca esti iubitor de meditatie, fa-ti un colt de meditatie special etc.
Creeaza-ti vibratii pozitive
Vibratiile pozitive iti dau putere. Si nu e greu sa iti creezi propriile vibratii pozitive, in casa ta sau la birou. Arde cateva lumanarele din ceara de albine sau aprinde o lampa din sare roz de Himalaya si gandeste-te la lucruri frumoase. Deschide fereastra pentru a primi aer proaspat. Uleiurile esentiale de iasomie, levantica sau trandafir pot, de asemenea, sa improspateze aerul si sa aduca vibratii pozitive.
Fa loc iubirii in casa ta
Fa curatenie des, arunca lucrurile care iti creeaza amintiri neplacute si astfel vei face loc pentru mai multa iubire. Arunca tot ce te face sa te simti „greu” si lasa doar lucrurile care te fac sa te simti „viu”.

Vezi si INCREDIBIL. Nu o sa va vina sa credeti ce a facut o femeie cu un sul de hartie igienica pusa la fiert

Adauga un comentariu