Actualitate

Cum poți scăpa de farmece. Sunt unele semne care arată că ești o persoană blestemată

Publicat: 10 nov. 2020
cum poți scăpa de farmece
Farmecele și blestemele fac mult rău persoanelor asupra cărora sunt aruncate

Multă lume se întreabă cum poți scăpa de farmece și totodată ce ar trebui să faci în cazul în care ai fost blestemat de cineva. Și aceasta deoarece orice om obişnuit a auzit măcar o dată o poveste sau a citit ceva despre farmece. Mai trebuie știut că farmecele și blestemele fac mult rău persoanelor asupra cărora sunt aruncate.

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au avut o înclinație spre supranatural, spre lumea „de dincolo”. Ba chiar mulți vor neapărat să își cunoască viitorul. După cum bine se știe, cultul vrăjitoriei există de mii de ani. Acesta a prins teren în special în locuri păgâne ca India, Africa, dar şi în lumea occidentală, sub formă de spiritism, kabbalah şi cultul morţilor etc. Acesta a fost adus în țara noastră de țiganii nomazi cu sute de ani în urmă.

Acest cult a prins foarte bine teren în timpul regimului comunist, când nu aveai voie să mergi la Biserică. Cu toate acestea, astfel de „servicii” sunt și acum la mare căutare, mai alesa că li se face reclamă chiar la televizor. În cele ce urmează ne vom axa pe farmece și blesteme și vă vom oferi câteva sfaturi pentru a nu cădea pradă acestora.

Semne că ai fost blestemat

Îți poți da seama foarte ușor dacă ai fost blestemat. Cele mai importante semne care arată acest lucru sunt o continuă stare de nervozitate, dar și o durere de cap permanentă. Și aceasta deoarece principalul scop al unui blestem este tulburarea emoțională a persoanei asupra căruia este îndreptat.

De asemenea, în astfel de cazuri îți cade părul repede. Mai mult, persoanele care sunt blestemate simt dureri puternice in stomac. Astfel, aceștia simt nevoia să vomite foarte des, indiferent ce ar mânca sau chiar dacă nu ar mânca. Din punct de vedere clinic, aceștia sunt perfect sănătoși, însă au unele dureri insuportabile.

Nu în ultimul rând, o persoană blestemată nu reușești să aibă copii. Cel mai mare efect al unui blestem poate cădea pe posibilii moștenitori. Iar în cazul în care aceștia nu există, persoana blestemată poate să nu aibă urmași niciodată.

Cum poți scăpa de farmece

Din nefericire, atunci când au simptomele amintite, cei mai mulți ajung la doctori sau psihologi. Iar aceștia îi îndoapă cu pastile, dăunându-le sănătății fizice și amorțindu-le mintea. Aceasta însă nu le rezolvă cu adevărat problemele.

Pentru a scăpa cu adevărat de farmece ar trebui în primul rând să bei apă sfințită. Agheasma luată de Bobotează trebuie păstrată pentru tot parcursul anului. Iar în momentul în care simți vreo durere neobișnuită, deși te știi în regulă cu sănătatea, nu ezita să bei o gură de agheasmă.

De asemenea, mai poți pune sare sfințită în pantofi. Roagă-l pe preotul la care mergi frecvent să sfințească sarea grunjoasă pe care o ai în bucătărie și pune-o în pantofii pe care îi porți. Ar mai trebui să ții un cuțit uns cu tămâie lângă pat. Se spune că tămâia alungă duhurile rele, iar cuțitul simbolizează că vrei să tai din rădăcină blestemele care se fac împotriva ta.

Nu în ultimul rând se crede că are efect să porți lenjerie intimă pe dos. Iar dacă ai lenjerie intimă roșie, e și mai bine. Chiloții și chiar șosetele tale pot întoarce blestemul de unde a venit. Așadar, cum bine se știe, prin aceste modalități poți scăpa cu adevărat de farmece.

Comentarii
Adauga un comentariu