Sport

Cum poze ajunge Zidane la Juventus! Torinezii inca spera la aceasta mutare dupa plecarea lui Allegri

Publicat: 19 mai 2019
1

Campioana Italiei, Juventus Torino, viseaza in continuare la Zinedine Zidane! Fost jucator la Juve intre 1996 si 2001, Zidane ar urma sa il pregateasca din nou pe Cristiano Ronaldo, daca va accepta sa mearga la Torino. Impreuna, cei doi au castigat de 3 ori consecutiv UEFA Champions League.

Juventus a decis sa renunte la Allegri in ciuda faptului ca acesta a castigat titlul in fiecare sezon in care a pregatit echipa, iar variantele cel mai des vehiculate erau Didier Deschamps, Antonio Conte si Mauricio Pochettino. Insa pista Zidane ramane visul mai vechi al conducerii, vis care a primit o lovitura grea atunci cand Zidane a acceptat in primavara sa revina la Real Madrid, scriu cei de la Calciomercato. Insa situatia lui Zidane la Real nu este deloc una fericita.

Acesta a rabufnit in ultima conferinta de presa cand a venit vorba despre situatia portarilor de la echipa. Zidane a amenintat ca va pleca daca nu va putea el sa ia decizia in acest caz. Presa italiana scrie ca cei de la Juventus au luat decizia de a renunta la Allegri tocmai pentru ca au existat semne ca revenirea lui Zidane la Torino dupa 18 ani este posibila.

Adauga un comentariu