Magazin

Cum raspunde Daniela Gyorfi celor care o critica ca a dansat la botezul la care a fost nasa

Publicat: 15 oct. 2013

Daniela Gyorfi a cantat si a dansat pe rupte la botezul la care a nasit un baietel. Criticata pentru ca a cantat si a dansat la doar doua saptamani de la moartea mamei, artista le-a dat raspunsul celor care au criticat-o.

Daniela Gyorfi a declarat in aceasta seara la Kanal D, ca botezul pustiului era programat cu mult inainte. Daniela a mai tinut sa spuna ca oamenii nu inteleg ca un artist trebuie sa-si onoreze contractele, chiar daca au un deces in familie.

„Acest botez a fost programat. Nu am facut o extravaganta, noi am botezat un baietel”, a spus Daniela la WOWBiz.

Cantareata a tinut sa precizeze ca nu si-a revenit dupa decesul mamei ei, Anica Dita.

„Nu mi-am revenit dupa moartea mamei, dar nici nu o sa fac o tragedie. Viata continua! Ce ar trebui sa fac, sa ma sinucid?”, a explicat artista la Kanal D.

Daniela a marturisit ca finii carora le-a botezat copilul au intrebat-o daca va rezista la botez.

„Problema a fost la biserica, m-a coplesit ca acolo a fost depusa mama mea”, a mai spus Daniela.

Comentarii
  • Daniela are dreptate.Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni.Iar suferinta din sufletul ei o stie numai ea.Nu inseamna ca nu si-a iubit mama.dimpotriva.

  • a dansa inseamna sa ai o anumita dispozitie.cum poti fi cernit de durere si vesel sa dansez.cred ca dacase abtinea macar 40 de zile nu se-ntamplla nimic.Asa va face si fiica ei.fatarnicie;nu a iubit-o cu adevarat pe maicasa.RusineeeeeeeeeeevtMy

  • a dansa inseamna sa ai o anumita dispozitie.cum poti fi cernit de durere si vesel sa dansezi in acelasi timp??.cred ca daca se abtinea macar 40 de zile nu se-ntamplla nimic.Asa va face si fiica ei.fatarnicie;nu a iubit-o cu adevarat pe maicasa.Rusineeeeeeeee

  • Pentru Euuuuuuu
    Cu tot respectul, bati campii. Nu avea cum sa strice botezul oamenilor doar pentru a nu avea parte de comentarii rautacioase precum e cel facut de tine mai devreme. Incearca sa gandesti logic!

Adauga un comentariu