Stiri si curiozitati

Cum s-a cunoscut Mihai Morar cu sotia lui: «Relatia noastra a pornit de la glumele colegilor»

Publicat: 20 iul. 2018

Mihai Morar se poate mandri cu o cariera de succes atat in radio cat si in televiziune, si, in ciuda faptului ca este o persoana extrem de ocupata, are mereu timp si pentru familia pe care si-a intemeiat-o. Prezentatorul TV este casatorit de 12 ani cu sotia lui, Gabriela, care i-a daruit si doua fetite: gemenele Cezara si Mara. Omul de televiziune a vorbit despre casnicia lui si despre modul in care el si Gabriela s-au cunoscut.

Invitat in cadrul unui interviu acordat revistei Viva, Mihai Morar a dezvaluit cateva „secrete” legate de casnicia sa si de viata de familie de care se bucura de 12 ani. Fiind un familist convins, prezentatorul TV isi pune mereu familia pe primul plan, chiar daca se implica in multe proiecte si nu are prea mult timp liber la dispozitie, din cauza meseriei sale. Mihai a povestit despre modul in care au ajuns el si sotia lui sa formeze un cuplu, dezvaluind faptul ca nu el a fost cel care a facut primul pas in acest sens. Gabriela a fost cea care l-a invitat pentru prima data pe Mihai la mare, insa, la acel moment, prezentatorul a refuzat-o, pentru a a-si putea vizita mama. Totusi, lucrurile nu au ramas asa, Mihai revansandu-se ulterior pentru acel moment. 

„Relatia noastra a pornit de la glumele colegilor. Sotia mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a inceput lumea sa-i propuna. Asa a inceput relatia noastra. Nu eu am facut primul pas, ea a facut primul pas. Ea m-a invitat sa vin la mare, eu imi ratasem vacanta de vara. Eu am refuzat si am vrut sa ma duc acasa la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva sa o conving sa iasa cu mine. La un concert de vioara am fost. Cand o femeie te cheama la mare, te duci…nu te duci la mama. Eram in cateva luni si cununati, casatoriti. De ziua ei am cerut-o in casatorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niste colegi din radio i-au facut o surpriza de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zapada din iarna respectiva, ningea ca in povesti, iar eu i-am oferit inelul. Am facut in iunie 12 ani. E mult mai desteapta decat mine. Chiar daca am putin timp liber, eu nu sunt absent din viata familiei mele. Sunt zile in care se vorbeste in casa si cuvintele trec pe langa mine. Chiar daca par asa cu capul in nori, cobor repede cu picioarele pe pamant”, a povestit Mihai Morar pentru sursa anterior mentionata. loading...

Adauga un comentariu