Cancan ultimă oră

Cum s-a descurcat Viorel în prima zi de muncă: „Într-un final ne-am înțeles la bani”

Publicat: 05 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O nouă zi la muncă, noi peripeții pentru soțul Vulpiței! Viorel, livrator de mâncare pe.. două roți! Vulpoiul s-a suit pe trotinetă, pentru a-și duce la capăt sarcinile. Ce reacție au avut clienții la primirea comenzii? Viorel continuă să ne uimească de la o zi la alta. Deși ieri se plângea de salariul mult prea mic, soțul Vulpiței a luat decizia de a-și duce planurile la capăt, așa că, astăzi a avut parte de a doua zi de muncă. Dis de dimineață, echipat ca la carte, Viorel a mers la sediul localului care să preia comanda și să o ducă clienților. Însă.. surpriză! De această dată, Ștefan l-a provocat pe soțul Veronicăi să-și ducă livările pe.. două roți, mai exact, pe o trotinetă electrică. În plus, acesta este mulțumit de prestația lui Viorel, aducând laude la adresa lui.

”Din punctul meu de vedere, s-a descurcat bine. Mai este loc de a fi și mai bine, dar pentru moment, este ok. Tocmai de-asta l-am chemat și astăzi la muncă. Nu am pretenția să învețe totul într-o zi, se va perfecționa el așa pas cu pas. Important e să vrea să muncească și să-și dorească asta și e bine că într-un final ne-am înțeles la bani (a râs), că acolo era discuția și problema cu adevărat”, a zis Ștefan.

Zis și făcut! Viorel s-a urcat pe trotinetă și a mers către prima locație. Fericit nevoie mare, Vulpoiul era mai gata să se dezechilibreze, însă, nu s-a lăsat și a ajuns cu bine la locație, dar mai ales, la timp, așa cum l-a învățat Ștefan.

Reacția clienților

Ajuns la locuința clientei, Viorel s-a prezentat și a dezpachetat frumos comanda, după care, i-a oferit-o doamnei, care deja achitase totul online. Și unde mai puneți că prima clientă a fost chiar o fană a Vulpoiului? Cât despre părere, una mai mult decât bună! Viorel face senzație pe străzile Capitalei!

”Am o părere bună despre el. Foarte bine că s-a angajat. Este bun începutul. Mulțumesc frumos”, a zis clienta.

Adauga un comentariu