Cancan ultimă oră

Cum s-a gândit un bărbat să-și recucerească soția înșelată. Și-a facut un tatuaj

Publicat: 02 sept. 2020

Un tatuaj – gestul extrem pe care un bărbat l-a făcut pentru a fi iertat de soția pe care o înșelase. Poate că gestul acesta nu pare ieșit din comun, dar, în realitate este, pentru că tatuajul la care s-a gândit bărbatul nu este nici pe departe unul obișnuit. Cel mai probabil, soțul s-a simțit atât de vinovat încât a decis singur să-și dea o lecție usturătoare, pe care să nu o poată uita vreodată. Fotografia cu tatuajul buclucaș a devenit virală și este intens comentată de internauți.

Cum s-a gândit un bărbat să-și recucerească soția înșelată! Un tatuaj inedit pentru iertare
Bărbatul s-a gândit să își facă un tatuaj extrem, pe abdomen. Evident, lucrurile nu puteau fi atât de simple pentru el, întrucât tatuajul nu este nici pe departe unul comun. Practic, pentru a-și recuceri soția, omul s-a gândit să-și scrie pe abdomen toate greșelile pe care i le-a făcut soției în perioada căsniciei lor. Bărbatul spune că a făcut totul din proprie inițiativă, pentru a fi iertat de consoarta lui.

Zis și făcut. După ce și-a pus la punct planul recuceririi soției, bărbatul a trecut la fapte. A mers într-un salon de tatuaj unde a cerut să-i fie tatuată pe abdomen o listă întreagă cu greșeli pe care le-a făcut față de consoarta lui.

Mesajul a fost tatuat imediat sub piept, și sună în felul următor

„Îmi fac un tatuaj voluntar, pe data de 2 ianuarie 2019, pentru a-i putea câștiga încrederea la loc soției mele, pentru toată durerea și suferința pe care i-am cauzat-o în căsnicia noastră”, a scris bărbatul.

Sub acest mesaj, apare lista în care bărbatul se descrie pe el și implicit vorbește despre greșelile față de jumătatea lui.

Cu toate că tatuajul a fost făcut în anul 2019, el a devenit viral acum, când internauții l-au preluat și l-au dezbătut în fel și chip. Nimeni nu știe dacă bărbatul și-a atins scopul cu acest tatuaj, și dacă a reușit să o convingă pe soție să-i mai dea o șansă. Cert este că gestul făcut de acesta a fost unul extrem. Dacă unii dintre internauți l-au considerat un gest plin de păreri de rău, un gest frumos, sau un gest de dragoste, alții l-au criticat dur pe bărbat și i-au spus că nu are respect nici pentru soție și nici pentru el.

Identitatea bărbatului nu este cunoscută, însă ce se poate spune despre el este că a avut curaj. Nu știm dacă mesajul a fost mai mult pentru soție, spre a-l ierta, sau mai mult pentru el, spre a nu uita cum este și ce a făcut.

Adauga un comentariu